Lijepa i u 72. godini: Helen Mirren pokazala kako izgleda bez šminke

Radiosarajevo.ba
Lijepa i u 72. godini: Helen Mirren pokazala kako izgleda bez šminke
EPA / Helen Mirren
Glumica Helen Mirren na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke i otkrila kako je unatoč zavidnoj karijeri, brojnim obožavateljima i medijskim pohvalama na račun izgleda cijeli život imala problema s nesigurnošću.

Britanska glumica Helen Mirren, unatoč bogatoj karijeri u Hollywoodu, nedavno je priznala kako je nekad bila jako nesigurna u sebe.

Naime, 72-godišnja glumica je za The Daily Telegraph nedavno izjavila kako se "cijeli svoj život suočavala s nesigurnošću, kao i sada na dnevnoj bazi"

Slavna oskarovka je, čini se, nesigurnost ostavila postrani i odlučila širiti svijest o prirodnoj ženskoj ljepoti. Na svom Instagram profilu glumica je objavila fotografiju dan nakon održane dodjele Oscara.

Na fotografiji koju je podijelila s obožavateljima glumica pozira bez trunke šminke, ponosno pokazujući svaku svoju boru na licu, a sama fotografija nastala je uoči priprema za Oscare.

 

Oscar night before

A post shared by @ helenmirren on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije