Ležeran outfit "krije" holivudsku glumačku legendu dok uživa u Dubrovniku

0
Radiosarajevo.ba
Ležeran outfit "krije" holivudsku glumačku legendu dok uživa u Dubrovniku
Foto: Instagram / Harisson Ford s porodicom uživa u Dubrovniku

Nakon što su ih lokalni fotografi "uhvatili" u šetnji Stradunom, slavni glumac Harrison Ford i njegova supruga Calista Flockhart te njihov sin Liam željeli su zaploviti karakom, starim dubrovačkim brodom, pišu hrvatski mediji.

Ovaj prizor iz Dubrovnika ubrzo je stigao i na društvene mreže.

Naime, lokalni portal Dubrovniknet.hr je, na svom Instagram profilu objavio fotografiju slavnog glumca iza kormila uz opis "Karaka Sunset Cruise".

Holivudski glumac najpoznatiji je javnosti širom svijeta po ulozi Indiane Jonesa, a prije nekoliko dana stigao je na Jadran.

Mediji pišu da je razlog za posjetu odmor ali i oporavak od povrede ramena koja je nastala tokom snimanja petog nastavka filma o avanturama čuvenog profesora arheologije.

Porodični boravak u Hrvatskoj ovaj glumac iskoristio je da otkrije sve ljepote Dubrovnika, a po svemu sudeći, svi članovi porodice vidno su oduševljeni atrakcijama u ovom gradu.

Kako pišu lokalni mediji, slavni gosti posjetili su dubrovačke muzeje, vozili su se na brodu te uživali u šetnji po strogom centru Dubrovnika.

Zanimljivo je kako su mediji ali i fotografi jednoglasni u ocjeni da se ova porodica ležernom odjećom uspjela uklopiti u "obične građane".

Mediji konstatiraju da su im "ležerni outfiti" poslužili da, barem nakratko, prođu neopaženo kroz ovu popularnu turističku destinaciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije