Novi detalji afere: Lewinsky otkrila kako je zavela Clintona

Radiosarajevo.ba
Novi detalji afere: Lewinsky otkrila kako je zavela Clintona
PrtScr / Monica Lewinsky

Monica Lewinsky priznala je u novom dokumentarcu da se već prvih dana u Bijeloj kući zatreskala u tadašnjeg predsjednika Billa Clintona te je često koketirala s njim, a čak mu je jednom pokazala donje rublje kako bi privukla njegovu pažnju.

Clinton je prisustvovao rođendanskoj proslavi jednog zaposlenika Bijele kuće koja se održala 1995. godine, a Lewinski je shvatila da joj gaćice vire iz hlača, prisjetila se u dokumentarnoj seriji "The Clinton Affair".

"Umjesto da sam povukla hlače prema gore, kao što bih inače napravila, sad nisam napravila ništa. Moje gaćice nije vidio nitko u prostoriji, osim Clintona", rekla je.

"Dok sam prolazila kraj ureda Georgea Stephanopoulosa, provirila sam unutra. Bill je stajao tamo i signalizirao mi da uđem. Mislila sam da je nemoguće da mi srce udara tako brzo. Tada to nisam znala, ali to je bio trenutak u kojem sam ušla u zečju rupu", rekla je.

Lewinsky i Clinton tad su započeli dugogodišnju vezu koja je završila skandalom, piše Index.hr.

"Uvijek smo razgovarali o tajnosti te veze. Bili smo oprezni, ali očito ne dovoljno. Bila sam potpuno prepuštena na njegovu milost i nemilost", rekla je ona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije