Lejla Filipović slavi 46. rođendan: 'A onda mi Tarik utrlja sol na ranu'

3
Radiosarajevo.ba
Lejla Filipović slavi 46. rođendan: 'A onda mi Tarik utrlja sol na ranu'
Instagram / Tarik i Lejla Filipović

Supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović danas proslavlja 46. rođendan, a povodom  toga odlučila se oglasiti na svom Instagramu objavom koja je, sudeći prema komentarima, oduševila njene pratitelje. 

'Sjedim tako nešto i razmišljam… Kojom brzinom vrijeme prolazi… godine lete. Sutra mi je rođendan…46-i!! Smješkam se i mislim…pa dobro,bitno je da se i dalje osjećam kao da mi je 26. A onda mi Tarik utrlja sol na ranu…

“Znaš li maco da je od prvog nogometnog prvenstva svijeta u Urugvaju 1930-e do tvog rođenja prošlo isto vremena kao od tvog rođenja do danas. Montevideo, Bog te video!” I još mi doda informaciju da je Urugvaj bio prvak… Ne zanima me', napisala je lijepa Lejla.

Nesreća u Sarajevu: Udaren pješak, velika gužva u saobraćaju

Nesreća u Sarajevu: Udaren pješak, velika gužva u saobraćaju

Post joj je komentirala i Amra Džeko, supruga našeg najboljeg fudbalera i kapitenom reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeke.

Lejla Filipović objavila sliku sa majkom Fehmom i sestrom Amelom

Lejla Filipović objavila sliku sa majkom Fehmom i sestrom Amelom

'Ma ljepotooooo!! Godine su samo broj, a ti zauvijek najljepša', napisala joj je Amra.

'Najljepša', 'Vagama vrijeme ne može ništa, prkose vremenu, prkose svemu! Ostani zdrava, a onda i lijepa! Kisss', nizali su se komentari na Lejlinu objavu.

Podsjećamo, Tarik Filipović je 11. marta ove godine proslavio okrugli 50. rođendan, a brojni prijatelji i poznanici uputili su mu čestitke tim povodom.

Lejla je objavila video, a riječ je o snimci napravljenoj od niza fotografija na kojima je Tarik sam ili u društvu nje i sinova, dok kao muzička podloga svira pjesma Petra Graše Moje zlato.

"Sretaaaan 50. ljubavi moja! Volim te!", poručila je tada Lejla, a Tarik joj je u komentar ostavio emotikon srca i cvijeća.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije