Lejla Filipović oduševila obožavatelje atraktivnim izdanjem

1
Radiosarajevo.ba
Lejla Filipović oduševila obožavatelje atraktivnim izdanjem
Foto: Instagram / Lejla Filipović

Lejla Filipović (47), bivša misica i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića (51), u ponedjeljak je na društvenim mrežama podijelila provokativnu s egzotične destinacije.

Lejla je pobjegla iz hladne Hrvatske i otputovala u Dubai. Pozirala je u kratkoj crnoj haljini s bijelim tačkicama i svilenoj crnoj jakni. U rukama je držala crnu torbicu, a na nogama obukla sive štikle.

Bivša misica se može pohvaliti zavidnom linijom, a obožavatelji su ostali oduševljeni njenim atraktivnim izdanjem.

Mijatović o Josipu Brozu Titu: Druže predsjedniče, dok sam živ slavit ću tebe i tvoj 'režim'

Mijatović o Josipu Brozu Titu: Druže predsjedniče, dok sam živ slavit ću tebe i tvoj 'režim'

"Koje noge", glasio je komentar.

Lejla uživa u Dubaiju sa suprugom Tarikom i dvojicom sinova, Dinom i Armanom, a nedavno je podijelila fotografiju na kojoj pozira ispred džamije u Abu Dhabiju. Nosila je crne hlače, bijelu majicu i crni sako, a kosu prekrila maramom.

Podsjetimo, Tarik i Lejla nedavno su proslavili 16. godišnjicu braka. Lejla mu je tim povodom posvetila emotivnu objavu na Instagram profilu.

"Ljubav je došla prije 18 godina, a danas slavimo 16-u godišnjicu braka. Da ih još puno proslavimo u zdravlju,veselju,ljubavi… Da i dalje stvaramo predivne uspomene i usrećujemo jedno drugo. Hvala ti na ljubavi koju nesebično daješ, strpljenju i što si moj najveći oslonac i podrška. Volim te, tvoja L", napisala je Lejla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije