Lejla Filipović dobila neočekivanu podršku: Majka muzičke dive stala u odbranu poznate manekenke

6
Radiosarajevo.ba
Lejla Filipović dobila neočekivanu podršku: Majka muzičke dive stala u odbranu poznate manekenke
Foto: Društvene mreže / Lejla Filipović

U polufinalnoj epizodi showa "Zvijezde pjevaju" ispala su dva para, odnosno Lejla Filipović i Bojan Jambrošić te Alen Đuras i Ivana Mišerić. U razgovoru nakon emisije gledatelji su mogli čuti dojmove parova koji su napustili show, a voditeljica Uršula Tolj je prvo je porazgovarala s Lejlom.

"Ovo što je Marko rekao, mislim da bi mene linčovali negdje na trgu da sam prošla u finale ovi hejteri. Ali stvarno predivno. Hvala prije svega tebi na pozivu i što si me spojila s Bojanom. I što je rekla Ivana stvarno bi sve ponovila. Nemam apsolutno nekih ružnih iskustava. Predivno, i cijela ta ekipa i to druženje, sve", rekla je Lejla.

U Lejlinu obranu stala je i majka Nine Badrić, gospođa Mila Badrić, koja je bivšoj manekenki uputila javnu podršku. Dio gledaoca reagirao je na Lejlinu izjavu da bi je linčovali, a neki su se čak osjetili nepravedno prozvani njenom porukom.

Simbol Sarajeva: Na današnji dan zapaljena je Zetra - znate li kako je dobila ime?

Simbol Sarajeva: Na današnji dan zapaljena je Zetra - znate li kako je dobila ime?

"Nisam gledala pa ne mogu ni komentarisati, znam da je Lejla predivna majka i supruga, a da li zna pjevati ili ne, to je nevažno, pa ne bavi se glazbom koliko ja znam", napisala je gospođa Mila komentirajući show "Zvijezde pjevaju", prenosi Direktno.

Podsjetimo, u finale su se dalje kombinacijom ocjena žirija i glasova publike plasirali sljedeći parovi Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki i Dino Petrić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije