Legendarni supermodeli 90-ih ukrali show na reviji Michaela Korsa

Radiosarajevo.ba
Legendarni supermodeli 90-ih ukrali show na reviji Michaela Korsa
Foto: Instagram / Predstavljena kolekcije za jesen/zimu 2021.

Proslavljeni američki dizajner Michael Kors obilježio je 40 godina rada na modnoj sceni, a ni pandemija nije ga pokolebala u organiziranju spektakularne revije održane na ulicama New Yorka.

Predstavljanjem kolekcije za jesen/zimu 2021. dizajner Michael Kors ujedno je proslavio 40. godišnjicu staža na svjetskoj modnoj sceni, a tim je povodom okupio najtraženije manekenke današnjice, kao i one koje su žarile i palile modnim pistama 90-ih.

Nije nikakva novost to da renomirana dizajnerska imena za predstavljanje svojih novih kolekcija angažiraju modele koji su ostavili neizbrisiv trag na modnoj sceni, a Michael Kors učinio je isto, piše Tportal.

Njegove najnovije kreacije tako je predstavila, i javnost oduševila, slavna četvorka, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carolyn Murphy i Shalom Harlow, a prošetale su ih u pozorišnom dijelu New Yorka, u koji je Kors redovno odlazio gledati predstave na Broadwayu.

Slavni američki dizajner i njegov brend također su uložili velike napore u doniranju Fondu glumaca koji pomaže onima koji rade u industriji zabave pogođenoj pandemijom koronavirusa.

Uprkos najvećim modelima današnjice, modne veteranke osigurale su pažnju javnosti prošetavši u svjetlucajućim haljinama pripijenim uz tijelo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije