Laura Marin nosi lijepe utiske u Španiju nakon boravka u Bosni i Hercegovini i Halidovog koncerta

1
Radiosarajevo.ba
Laura Marin nosi lijepe utiske u Španiju nakon boravka u Bosni i Hercegovini i Halidovog koncerta
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Halid Bešlić i Laura Marin

Laura Marin, je na svom Instagram profilu objavila fotografiju fotoreportera portala Radiosarajevo.ba, a uz to je dodala i lijepe riječi za našu Bosnu i Hercegovinu.

Oduševljena boravkom u Bosni i Hercegovini, mlada španjolka Laura Marin uputila je veoma emotivnu poruku, sada iz svoje domovine.

"Pišem iz moje voljene Korunje, pokušavajući zauvijek sačuvati svaku emociju koju sam osjećala u zadnjih dana. Neću vam govoriti kako je posebno Sarajevo, kakav je osjećaj u njegovim ulicama, kakvi su njihovi ljudi. To morate doživjeti", kazala je Marin na početku objave.

NES BiH: Za Dodika su Srbi najveće žrtve, a u masovnim grobnicama su samo Bošnjaci

NES BiH: Za Dodika su Srbi najveće žrtve, a u masovnim grobnicama su samo Bošnjaci

Mlada Španjolka u svojoj objavi, pozvala se i na vjeru, kazala je kako dolazi iz ateističke porodice. Ipak njena vjera u Boga vratila se zahvaljujući našem narodu, narodu Bosne i Hercegovine.

"Vi ste me naučili šta je Božija moć.

Najbolji način da poštujete Boga, osim da budete dobar čovjek i pomažete drugima, jeste živjeti. Živjeti svaki dan ostavljajući iza sebe sve strahove i boli. Jednostavno nastaviti", dodala je Španjolka.

Halid Bešlić i Laura Marin
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Halid Bešlić i Laura Marin

Za kraj kazala je kako je zahvalna što joj se pružila ova prilika, te da je ovaj poziv čekala godinama.

"Hvala, iz dna moje duše, Halidu, njegovoj ekipi, i svakoj osobi koja je omogućila da u mom srcu više ne bude 'Sarajevo' nego 'Moje Sarajevo'" zaključila je u objavi Laura Marin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije