Novi posao? Lana Del Rey iznenadila fanove, otkrili da radi kao konobarica u Alabami

0
Radiosarajevo.ba
Novi posao? Lana Del Rey iznenadila fanove, otkrili da radi kao konobarica u Alabami
Foto: Printscreen / Lana Del Rey

Malo je reći da su stalni gosti restorana "Waffle House" u Alabami bili iznenađeni kad su u ljubaznoj konobarici koja im je, stojeći iza šanka, nudila kafu, prepoznali pop zvijezdu Lanu Del Rey.

Neki su isprva oklijevali fotografirati ju: na videu koji je postao viralan čuje se glas koji upozorava vlasnika mobitela da ne snima zvijezdu bez pitanja, ali čini se da je na kraju sve bilo u redu jer je video s jednom od najpoznatijih kantautorica današnjice koja spretno kuha i toči kafu u međuvremenu postao viralan, a podijelila ga je i ona. 

Za svoj "nastup" u restoranu, Lana Del Rey podigla je kosu poštujući higijenska pravila. Bila je dobro raspoložena, smiješila se i pozirala s nekoliko fanova koji nisu vjerovali svojoj sreći, piše People.

Stižu proljetne temperature: Pogledajte kakvo će vrijeme biti do utorka

Stižu proljetne temperature: Pogledajte kakvo će vrijeme biti do utorka

"Malo je reći da sam ekstatičan. Veliki sam obožavatelj Lane Del Rey više od decenije, tako da je današnji susret s njom bio stvarno nevjerovatan," napisao je oduševljeni fan.

No pitanje otkud ona u Waffle Houseu, u Alabami, ostalo je bez odgovora. Malo kome je jasno što radi u kafiću? Njen novi album, deveti studijski album Did You Know That There‘s a Tunnel Under Ocean Blvd dobro se prodaje, a javno ga hvali i njena velika obožavateljica i prijateljica, Taylor Swift. Možda se priprema za snimanje novog spota, inspirirana reklamom Bena Afflecka za Dunkin Donats koja je postala viralna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije