Kylie Jenner: Ja sam žrtva nasilja od devete godine

Radiosarajevo.ba
Kylie Jenner: Ja sam žrtva nasilja od devete godine
Instagram / Kylie Jenner
Kylie Jenner progovorila je o svom djetinjstvu i problemima koje je imala zbog toga što je još kao djevojčica bila uključena u reality program jedne od najpoznatijih porodica na svijetu.

Kylie Jenner (21) na Snapchatu je objavila video-snimak u kojem je rekla da je cijeli svijet zlostavlja od kada je bila devetogodišnje dijete.

"Polovina vas misli da sam čudna. Druga polovina misli da sam zabavna. Ali ja sam žrtva nasilja od kada sam imala devet godina. Nekad imam utisak da me cijeli svijet zlostavlja", rekla je Jenner u video-snimku, prenosi B92.net.

Na snimku su se našli isječeni kadrovi iz realityja, na kojima Jenner plače.

"Mislim da sam na sjajan način sve podnijela. Nasilnici su svuda. Zato želim kazati svima koje neko maltretira, važno je samo vaše mišljenje i nikada se ne mijenjajte", dodala je ona.

Ona je poručila ljudima da ne "izvrću" njene riječi jer, kako je rekla, ne želi da izazove sažaljenje.

"Ovo je za sve one koje neko maltertira, da znate da niste sami. Laku noć, širite ljubav", istakla je na kraju snimka.

Kylie Jenner je i ranije govorila o verbalnom nasilju koje je doživljavala kao tinejdžerka i otkrila da ju je to inspirisalo da napravi svoju kolekciju šminke, koja joj je donijela stotine miliona zarade.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije