Kraljica oblina: Ima više od 90 kilograma, a hoda po svjetskim modnim pistama!

3
Radiosarajevo.ba
Kraljica oblina: Ima više od 90 kilograma, a hoda po svjetskim modnim pistama!
Radiosarajevo.ba / Ashley Graham na reklami za Sephoru

Za razliku od većinu poznatih dama koje su u svijetu modelinga, Ashley uživa u jelu i ne opterećuje se kalorijama!

Ova godina svakako je u znaku Ashley Graham koja je još jednom dokazala koliko su joj zvijezde naklonjene. Lijepa manekenka i majka troje djece, pojavila se na sedmici mode u Milanu gdje je hodala za nekoliko revija.

Pažnju gledatelja je prvi put privukla kada je prošetala za Boss, a onda je sve prisutne ostavila bez daha na reviji Dolce & Gabbana. U providnoj haljini s providnim korzetom i podvezicama, Ashley je bila oličenje seksipila, a nema ko nije komentirao da izgleda poput boginje.

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Na svom TikTok profilu podijelila je cijelu pripremu za Dolce & Gabbana reviju.

Manekenka je nedavno otkrila da na visinu od 177 centimetar ima 91 kilogram, a žene joj "zamjeraju" jer izgleda kao da ima daleko manje. Mnoge žene se pitaju i što Ashley jede tijekom dana i kako to da na ovako dobar način "nosi" svoje kilograme.

@theashleygraham

THANK YOU @Dolce & Gabbana 🫶🏽 always such a joy!!!

♬ Nasty (Instrumental) - Russ

Zanosne obline su proslavile Ashley, a oduvijek se odbijala podvrgnuti suvremenim standardima ljepote i mršavosti koji vlada među manekenkama i slavnima općenito. Kada ipak želi malo dovesti kilažu "u red", njezin jelovnik sastoji se većinski od zdravih namirnica.

Za doručak pije smoothie od kelja, đumbira, limuna, jabuke, cvekle i peršuna. Za ručak bira kvinoju i integralnu rižu s povrćem, koje prelije tahinom. Pečeni losos s rukolom i slatkim krompirom je za večeru, a otkrila je da se čak ni čokolade ne odriče. Kada osjeti potrebu za nečim kaloričnijim, najčešće odabire tjesteninu sa sirom, kako piše Harper's Bazaar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije