Kraljica Jadranka Kosor oduševila gledatelje pjevanjem u 'Masked Singeru': 'Vrlo hrabro od nje'

1
Radiosarajevo.ba
Kraljica Jadranka Kosor oduševila gledatelje pjevanjem u 'Masked Singeru': 'Vrlo hrabro od nje'
Foto: Printscreen / Jadranka Kosor

Jadranka Kosor nastupala je po maskom Kraljice u RTL-ovom showu 'Masker singer', a tokom nastupa većina je već pretpostavljala sa se ispod maske nalazi bivša premijerka Hrvatske.

Kao što je u tragovima i sama otkrila, bio je ovo izlazak iz zone komfora za bivšu političarku i ministricu. Kada je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti na špici, a onda se pojaviti na probi i navečer u emisiji, Kosor je oduševila sve prisutne odgovorom.

"Zato što sam kraljica", kazala je ovom prilikom.

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

"Hvala komentatorima, svima koji su otpočetka mislili da sam to ja. Htjela bih se zahvaliti od srca produkciji, pregovori su trajali jako dugo, kao i svima koji su radili na showu, bili ste divni, divna publika i ko zna, možda se opet vidimo", kroz smijeh je otkrila nekadašnja premijerka.

U svom kratkom govoru, zahvalila se i Zigmanu koji je dizajnirao predivnu haljinu s kojom se ona pojavila na sceni, te je čestitala finalistima showa.

Kraljica Kosor u emisiji je iznenadila, ali i oduševila izborom pjesama. Izvela je narodnu pjesmu 'Mamica su štrukle pekli', a zatim 'Teške boje' od Bareta i Majki, pa 'Mamu ŠČ' Leta 3.

Podsjetimo da je u prošloj emisiji veliki hit 'Iznad Tešnja' Halida Bešlića. Nakon emisije uslijedili su brojni komentari gledatelja, koji su oduševljeni njenim pjevanjem, ali i izborom pjesama bivše premijerke, piše Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije