Prsata ljepotica: Najpoznatija plavuša proslavila 51. rođendan

Radiosarajevo.ba
Prsata ljepotica: Najpoznatija plavuša proslavila 51. rođendan
FOTO: Facebook / Mlada Pamela Anderson
Najpoznatija plavuša s malih ekrana u petak je proslavila 51. rođendan.

Naravno, radi se o legendarnoj Pameli Anderson koju je proslavio crveni jednodijelni kupaći kojim je ponosno isticala glavne tjelesne atribute u nekad megapopularnoj seriji "Spasilačka služba".

Prsata ljepotica tada je očarala i muški i ženski dio publike, a to radi i danas jer je još uvijek rado viđena gošća na stranicama poznatih muških časopisa.

Osim po zanosnim oblinama i golišavim fotografijama, glumica je poznata i po burnom ljubavnom životu, a nekako je uvijek završavala sa "zločestim" dečkima.

Nakon rokera Tommyja Leeja s kojim je u braku provela 3 godine, ali i snimila porno uradak, Pamela se 2006. vjenčala s još jednim rokerom, Kidom Rockom no brak je potrajao svega godinu dana.

Za trećeg supruga, profesionalnog pokeraša Ricka Salomona udavala se dva puta, a treću sreću nisu iskušavali. Inače, dotični je poznat po tome što je hodao s brojnim slavnim damama, među kojima su i starleta Paris Hilton te glumica Shannen Doherty.

Pamela je i ponosna majka dvojice sinova koje je dobila u braku s Tommyjem, Brandona i Dylana, a trenutno ljubi francuskog nogometaša Adila Ramija. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije