Kraj ljubavi: Igor viđen kako seli stvari iz Severininog stana

2
Radiosarajevo.ba
Kraj ljubavi: Igor viđen kako seli stvari iz Severininog stana
Foto: Instagram / Iz PR tima pjevačice demantuju razvod

Privatni život Severine i Igora Kojića u javnosti je uvijek aktuelna tema. O tome da je njihovoj ljubavi došao kraj ne prestaje se špekulirati u medijima.

Ovaj put, povod više da su Severina i Igor stavili tačku na svoj brak dala je naslutiti scena u kojoj je pjevačicin partner viđen ispred njenog stana kako se seli.

Prema pisanjima hrvatskih medija, suprug pjevačice iseljavao je stvari iz stana. Vukao je kofere i odijela na vješalicama. Stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija.

S druge strane, Severinin PR tim tvrdi da je stvari iseljavala njena nećakinja, Mia Popović.

“Jedino seljenje koje je bilo ovog vikenda je ono Severinine nećakinje, koja se sa suprugom selila u Severinin komšiluk, tačnije preko puta Severinine zgrade”, tvrde iz PR tima pjevačice.

Dodali su i da je Severina tokom vikenda snimala više kampanja. Ovo je drugi put da je Igor viđen ispred njene zgrade nakon što ga tamo nisu vidjeli gotovo godinu dana. Prvi put viđen je na Kozjaku prije nekoliko sedmica. Nije poznato je li tad ušao u stan pjevačice.

Igor je, tvrde očevici, selio stvari iz njenog stana na zadnjem spratu zgrade satima. Nagađa se kako se Igor vratio kući, u Beograd. Uslijed navodnog zahlađivanja odnosa sa Severinom proteklih godinu dana, Igor se, prema pisanju medija u regionu, posvetio nogometnome menadžmentu i duhovnosti.

Severina i Igor I dalje se prate na društvenim mrežama, ali jedno drugom ne lajkaju fotografije. Ne ostavljaju komentare niti objavljuju zajedničke fotografije. Osim toga, dobar dio zajedničkih fotografija su izbrisali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije