Košarkaš Teodosić odgovorio sponzoruši: Ne volim one koje nemaju dva grama mozga

Radiosarajevo.ba
Košarkaš Teodosić odgovorio sponzoruši: Ne volim one koje nemaju dva grama mozga

Facebook status Miloša Teodosića, člana košarkaške reprezentacije Srbije, odjeknuo je regijom.

Naime, košarkaš je nedavno stigao u žižu javnosti izjavom kako kraj sebe želi pravu ženu i mnogo djece. Naravno, ponuda nije manjkalo, a izdvojila se poruka starlete Nataše Šavije koja je postala 'slavna' zahvaljujući vezama s raznoraznim fudbalerima.

"Teodosiću, oženi me! Znam kuhati, peglati, prati... Rodiću mu petoro dece! Ja sam prava žena za njega", poručila je Šavija.

Kazala je i kako je potpuno očarana njegovom ljepotom te kako je ovo idealna prilikom da se upoznaju.

Ipak, umjesto nove veze, Teodosić joj je poslao 'hladan tuš':

"Ja volim lepe i obrazovane žene. Čisto da se zna, ne volim one kojima je sve u životu skidanje i koje nemaju dva grama mozga. Verovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice, rađaj ti nekome drugom petoro dece, mene ne bi mogla imati ni za deset života, a verujem ni tad.

Samo mi je krivo što 'novinari' daju medijsku pažnju takvima kao ti, a ne pravim sportašima koji osvajaju medalje, ili nekome kome je ta medijska pažnja zaista potrebna. Čak ti i ja s ovim komentarom dajem neku popularnost, pažnju, ali čisto da shvatiš i ti i takve slične tebi da mi uopštee niste zanimljive. Toliko", poručio joj je košarkaš preko Facebooka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije