Koncert Ariane Grande u Manchesteru rasprodan u šest minuta

Anadolija
Koncert Ariane Grande u Manchesteru rasprodan u šest minuta
Foto: Twitter / Ariana Grande
Karte za humanitarni koncert američke pop zvijezde Ariane Grande, koji se održava u nedjelju u Manchesteru, rasprodane su u šest minuta, pišu britanski mediji.

Američka umjetnica, nakon čijeg koncerta u Manchesteru 22. maja se dogodio samoubilački napad u kojem su poginule 22 osobe, a više od 100 ih je povrijeđeno, potvrdila je ponovni dolazak u taj engleski grad 4. juna.

Na humanitarnom koncertu "One Love Manchester", osim Ariane Grande, nastupaju i Justin Bieber, Katy Perry, Usher, Pharell Williams, Coldplay, Miley Cyrus, Take That, Niall Horan i mnogi drugi. 

Ulaznice po cijeni od 40 funti, koje su puštene u prodaju u četvrtak u 10 sati, rasprodate su za šest minuta, prenose britanski mediji, pozivajući se na objavu organizatora na Twitteru. 

"The Telegraph" prenosi da su brojni korisnici Ticketmastera pokušali kupiti kartu online, ali su nakon šest minuta dobili informaciju da je koncert rasprodat. 

Sav prihod od koncerta ići će porodicama žrtava terorističkog napada. Ljubiteljima koji su bili na pretnodnom koncertu omogućen je besplatan ulaz.

Koncert će biti održan na kriket stadionu Emirates Old Trafford, kapaciteta 50.000 mjesta, a sve će uživo prenositi BBC.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije