Konačno: Netflix objavio dokumentarac o Harryju i Meghan, prva epizoda će srušiti rekorde gledanosti

1
Radiosarajevo.ba
Konačno: Netflix objavio dokumentarac o Harryju i Meghan, prva epizoda će srušiti rekorde gledanosti
Foto: Printscreen / Youtube / Princ Harry i Meghan Markle

Konačno smo dočekali premijeru dokumentarca princa Harryja i Meghan Markle.

Netflix je prvi put emitirao dugoočekivani serijal, a prema dosadašnjim najavama, čekaju nas tri uzbudljive epizode.

Naime, dokumentarac je podijeljen u dva dijela – tri epizode bit će dostupne danas, a preostale tri 15. decembra.

Isak poručio Dodiku: Seoska varalico, ni novac s bankomata nisi u stanju podići, a glumio bi lidera

Isak poručio Dodiku: Seoska varalico, ni novac s bankomata nisi u stanju podići, a glumio bi lidera

Ostala su još četiri dana, na Netflix stiže serija o Harryju i Meghan: Smatra se "objavom rata"

Ostala su još četiri dana, na Netflix stiže serija o Harryju i Meghan: Smatra se "objavom rata"

Svijet o ovome bruji već mjesecima, očekujući najšokantnije detalje ljubavne priče “odbjeglog para”, a mnogi im zamjeraju njihove postupke, koje smatraju izdajom ne samo porodice, već i cijele Velike Britanije.

 Meghan Markle
Foto: EPA-EFE: Meghan Markle

Prva epizoda posvećena je njihovom upoznavanju, koje se odigralo putem Instagrama, ali i prvom zajedničkom izlasku. Ova epizoda Netflixovog dokumentarca 'Harry & Meghan', koji će zasigurno uzburkati javnost, ali i unijeti nove nemire među članovima kraljevske porodice, premijerno je prikazana jutros u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu, a sudeći po svemu do sada, vrlo će vjerojatno srušiti i neke rekorde gledanosti.

Za prvu epizodu princ Harry i Meghan Markle odlučili su ispričati svoju priču o upoznavanju, kao i prvom zajedničkom izlasku, piše CNN.

Ono što su vjerojatno tek rijetki do sada znali, sada su doznali - princ Harry svoju je buduću suprugu upoznao ni manje ni više nego na Instagramu.

'Pretraživao sam po svom feedu i u jednom trenutku naletio sam na zajedničkog prijatelja koji je snimio video na kojem su njih dvoje na Snapchatu', započeo je princ Harry, dodajući kako je na fotografiji Meghan s filterom na kojem ima pseću glavu.

Nije prošlo dugo, a par je otišao na prvi spoj.

Svega se prisjetila i Meghanina prijateljica Silver Tree, koja je rekla kako joj se Meghan pohvalila da ide na spoj sa princom Harryjem, kao i da joj je sve to 'jako smiješno'.

U kadru se potom pojavljuju poruke koje su Meghan i princ izmijenili, a potom i onu u kojoj je Harry pita: 'Šta radiš sutra navečer? Nadam se da ti je zabavno.'

Podsjetimo, jedan od kritičara je i Paul Burrell, bivši batler princeze Diane, koji nije štedio riječi pri gostovanju kod popularnog britanskog voditelja Piersa Morgana.

Meghan Markle i princ Harry
Foto: EPA-EFE: Meghan Markle i princ Harry

Tokom intervjua za Talk TV, bivši je batler iznio svoje mišljenje o Harryju i Meghan te Harryjevom ocu, kralju Charlesu III., ali i pretpostavke o tome kako bi Diana reagirala na ova zbivanja.

“Ti si kralj Charles, što zaboga radiš s obzirom na to da je jedno od ovo dvoje ljudi koji pokušavaju uništiti sve što ti predstavljaš tvoj sin?” upitao je u nevjerici Morgan.

Paul je bio Dianin batler sve do njezine tragične smrti, a za kraljevsku porodicu je radio 21 godinu. S oduzimanjem titule Harryju i Meghan potpuno se slaže:

Oni ne žele biti članovi kraljevske porodice, pa zašto bi onda imali kraljevske titule?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije