Kombinacija koja je podigla brojne obrve: 'Njeno najgore izdanje, a volim je'

0
Radiosarajevo.ba
Kombinacija koja je podigla brojne obrve: 'Njeno najgore izdanje, a volim je'
Foto: Instagram / Emma Corrin

Emma Corrin već je pokazala da je ljubiteljica posebnih boja, krojeva i stilova kada dolazi na crveni tepih uoči važnog događanja.

Njeno posljednje izdanje – ono koje je odjenula za ovogodišnje Emmyje – izazvalo je podijeljene reakcije.

I dok modni stručnjaci pjevaju hvalospjeve modnom minimalizmu i odvažnim detaljima Emminog izdanja s ovogodišnjih Emmyja na kojem je nosila komade Miu Miu, obožavatelji glumice imaju sasvim drugo mišljenje.

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

"Ovo je modni promašaj", "Njeno najgore izdanje, a ja je volim", "Izgleda poput lika iz serije Sluškinjine priče", samo su neki od komentara koji se šire po društvenim mrežama.

Emma Corrin je bila nominirana za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji 'Kruna' za ulogu princeze Diane, piše Zadovoljna.hr.

Iako nije prisustvovala glavnim svečanostima u Los Angelesu, prošetala je crvenim tepihom ispred Soho Housea u Londonu gdje je upriličen britanska zabava povodom ove važne dodjele televizijskih nagrada.

Na crvenom tepihu pojavila se u vrlo jednostavnoj maksi haljini u nude nijansi talijanskog brenda Miu Miu koji je bio obogaćen detaljima iz njihove kolekcije za jesen / zimu 2021./2022. godine.

Uz predimenzioniranu haljinu ravnog kroja bez naramenica Emma je nosila duge rukavice u istoj nijansi. S obzirom da je imala model rukavica bez prstiju dugi crni nokti koji su provirivali iz njih izgledali su poput kandži.

Na glavi je, ipak, imala ženski šeširić na vezanje ispod brade – takozvani bonnet – koji je bio obavezan dio damske garderobe u 18. i 19. stoljeću, a ispod koje su se tek nazirali zalizani plavi uvojci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije