Kolinda zauzela solarij u Zagrebu, niko osim nje nije mogao unutra

Radiosarajevo.ba
Kolinda zauzela solarij u Zagrebu, niko osim nje nije mogao unutra
Kolinda Grabar Kitarović uzurpirala je solarij u centru Zagreba.

VIP klijentica

Jučer je jedna gospođa (podaci poznati redakciji) pokušala doći na plaćeni tretman u Mega Sun salonu u Tomićevoj ulici u Zagrebu. Gospođa inače ima unaprijed plaćenu članarinu i taj salon posjećuje više od pet godina. Oko 11 sati ujutro, otvorili su joj vrata i poručili kako je trenutno ne mogu primiti. Rečeno joj je kako se u salonu trenutno nalazi VIP klijentica te, ako je moguće, nek se prošeće i vrati za sat vremena.

Gospođa se prošetala i vratila za sat vremena. Međutim, opet su je odbili jer je VIP klijentica još uvijek bila tamo. Dotična VIP klijentica je, naime, zahtijevala potpunu diskreciju i prazan salon.

Index neslužbeno doznaje da je VIP klijentica predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Klijenti su navikli

Također, saznajemo kako ovo nije prvi put da predsjednica navraća u spomenuti salon i zahtijeva potpunu diskreciju i prazan salon. Klijenti salona, kako se doznaje, već su navikli na predsjedničine posjete koje ne trpe ostale goste.

Dotični salon nema samo jednu kabinu, nego njih više.

"Full diskrecija"

Gospođa koja nije mogla ući u salon zbog Kolindinog komfora, zahtijevala je objašnjenje. Ovo je bio odgovor iz salona, kojeg prenosimo bez pravopisnih intervencija:

"Postovana g. isoricavamo se ako nesto nije Vam odgovaralo isto tako provjerili termine suncanja i zasto doslo do tog zauzeca medutim kod nas se sunca jedan Vip klhet gospida Kitarovic predsjednica i zahthevala je full diskreciju i prazan salon zbog toga vam nismo bili u mogucnosti prmiti. Ako Vam ne odgovaramo kao mjesto ima drugih lokacija mi i dalje imamo svoju kljentelu i trudimo se maci.alno organizirati medutim zbog fi ancijskih piteskoca neke stvari nismo bili uskladili da bude mao prosle godine i pistujemo vasu frustraciju nadamo se da ubuduce budemo mogli pkpraviti potrebne nedistatke. Hvala jos jednom".

Index je pokušao kontaktirati i Ured predsjednice, međutim, do trenutka objave ovog članka nije dobio odgovor.

Susret s ministrom Ujedinjenih Arapskih Emirata

Kolinda se danas, dan nakon tretmana u solariju, susrela s arapskim ministrom vanjskih poslova, šeikom Abdullahom bin Zayedom Al Nahyanijem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije