Koliko emocija: Severina se obratila stanovnicima razorenog područja

1
Radiosarajevo.ba
Koliko emocija: Severina se obratila stanovnicima razorenog područja
Instagram / Severina

Popularna pjevačica Severina putem društvenih mreža obratila se stanovnicima Banovine koji su najviše pogođeni stravičnim zemljotresima  u Hrvatskoj i poslala im poruku kako nisu sami.

"Kada mi je bilo najteže, kada sam mislila da mi se ruši tlo pod nogama, pjesma me vukla za rukav. Sada kada nam se doslovno trese pod nogama, kada se trese Petrinja, Sisak, Majske Poljane, Glina, Strašnik i okolna mjesta, čovjek zanijemi pred silom prirode. Ali čovjek je obdaren nadom i vjerom i one umiru posljednje. Niste sami, niste ostavljeni. Život je borbeno polje, ali najteže borbe najjači vode", poručila im je Severina na Instagramu uz svoju pjesmu "Rođeno moje". 

Mnogi od njih su joj pak zahvalili na podršci i lijepim riječima u komentarima, prenosi Dnevnik.hr. 

"Najtočnija rečenica - najteže borbe, najjači vode", "Bravo draga", "Koliko god puta čujem ovu pjesmu rasplačem se pod težinom njenih riječi i koliko srca i duše ima u njoj.. Od svih borbi najteže su borbe majki..Ljubav rađa heroje", "Uvijek sam ti se divio Seve kako imaš snage otpjevati ovu pjesmu, a ne zaplakati", "Bravo i poljubac od jedne Petrinjke", "Pozdrav iz Siska", "Seve zna i umije", "Bit će bolje za sve ljude", samo je dio brojnih komentara i poruka koje je dobila putem društvenih mreža. 

Severina ovih dana boravi u rodnom Splitu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije