Ko su slavne dame koje su se na crvenom tepihu pojavile u ležernom izdanju?

0
Radiosarajevo.ba
Ko su slavne dame koje su se na crvenom tepihu pojavile u ležernom izdanju?
FOTO: EPA / Frances i Chloe trijumfirale

Brojne slavne dame na ovogodišnjoj dodjeli Oscara pokazale su na crvenom tepihu da nisu opeterećene izgledom te su se pojavile u ležernom izdanju. Dok su jedne bile bez šminke, druge su sijede kose, neofarbane...

Film "Nomadland“ jedan je od najvećih pobjednika 93. dodjele filmske nagrade Oscar, koja je održana u Los Angelesu. Osim najvažnije nagrade za najbolji film osvojio je i zlatni kipić za najbolju režiju, koji je otišao u ruke rediteljice Chloe Zhao.

Glavna zvijezda njena filmskog ostvarenja jeste Frances McDormand, koja je osvojila nagradu za najbolju glumicu.

S obzirom na to da je 2019. godine, prilikom osvajanja Oscara za izvedbu u filmu "Tri plakata izvan grada", sve iznenadila svojom odjevnom kombinacijom u kojoj je haljinu modne kuće Valentino spojila sa žutim natikačama brenda Birkenstock, mnogi su od nje i ove godine očekivali jednako ležerno izdanje.

Opuštena Frances nije razočarala i na dodjeli se pojavila u jednostavnoj crnoj haljini dugih rukava i sandalama ravnih potpetica. I dok se većina slavnih dama prije Oscara družila s vizažistima i frizerima kako bi na crveni tepih došetale s vrhunskim make-upom i frizurama, Frances je to napravila bez frizure i bez trunke šminke.

Za šminku nije marila ni rediteljica Chloe Zhao, koja se također pojavila bez šminke i s vrlo ležernom frizurom.

Riz Ahmed nije osvojio nagradu za najboljeg glumca u filmu "The Sound of Metal", ali može se utješiti titulom najvećeg oskarovskog kavalira.

U pratnji supruge, autorice Fatime Farheen Mirze, stigao je na crveni tepih, ali prije poziranja zamolio je fotografe za trenutak bez bliceva kako bi supruzi popravio frizuru, piše Zadovoljna.hr.

„Ja sam službeni frizer“, našalio se Riz, koji tokom dodjele nije skidao pogled sa svoje supruge.

Kada je u pitanju boja kose, lijepa 30-godišnjakinja njeguje potpuno prirodni izgled i ne skriva svoje sijede vlasi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije