Ko je nova djevojka Brad Pitta: Sušta suprotnost Angeline Jolie

0
Radiosarajevo.ba
Ko je nova djevojka Brad Pitta: Sušta suprotnost Angeline Jolie
Foto: Profimedia / Brad Pitt

Miljenik Hollywooda Brad Pitt (58) navodno je u tajnoj vezi sa svojom slavnom komšinicom koja je udaljena samo minutu od njega, a radi se od pjevačici Lykke Li (35).

Glumac koji je još uvijek usred bitke za skrbništvo nad zajedničkom djecom s Angelinom Jolie (46), s pjevačicom se počeo družiti sredinom prošle godine, otkrio je neimenovani izvor.

Objavljena je i informacija da je par viđen u novom talijanskom restoranu Mother Wolf koji je dosad privukao nebrojene slavne osobe.

Ambasada Irana u BiH: "Izjava ambasadora je pogrešno shvaćena, genocid se osuđuje uvijek i svugdje"

Ambasada Irana u BiH: "Izjava ambasadora je pogrešno shvaćena, genocid se osuđuje uvijek i svugdje"

"To je bila Lykke u restoranu, uvjeren sam u to", otkrio je izvor.

Lykke ima šestogodišnjeg sina Diona kojeg je dobila u vezi s diskografom Jeffom Bhaskerom (47), a majka i sin trenutno žive u kući koju je 2018. kupio upravo njen bivši partner za 1,85 miliona dolara.

Izvori otkrivaju da su se novopečeni ljubavnici mogli nesmetano družiti upravo zato jer su komšije - udaljeni tek tri minute, piše Jutarnji list.

"To savršeno funkcionira za Brada, da ima nekoga ko živi tako blizu njega", poručuje izvor.

Prije nego što je počeo izlaziti s pjevačicom, Brada su povezivali s njemačkim modelom Nicole Poturalski (29), koju je upoznao na zabavi nakon premijere njegova filma "Bilo jednom u Hollywoodu".

Brad i Angelina su se odlučili razdvojiti 2016. godine, a nakon žestoke borbe tokom rastave, konačno su se rastali 2019. godine.

Lykke je rođena u Švedskoj i, kako navode mediji, sušta je suprotnost njegovoj bivšoj supruzi. Njen Instagram je pun slika na kojima je bez šminke, ali i oznojena nakon nastupa.

Iako se čini kako je Brad krenuo dalje, zadnjih pet godina otkad nisu zajedno, Angelina je teško proživljavala raspad njihove veze, a puno toga o njihovom odnosu nije htjela otkriti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije