Ko je nova 30 godina mlađa izabranica Zdravka Mamića: Otkriveni novi detalji veze

4
Radiosarajevo.ba
Ko je nova 30 godina mlađa izabranica Zdravka Mamića: Otkriveni novi detalji veze
Foto: Ljubuški portal / Zdravko i Jelena

Zdravko Mamić spreman je za novi život u Hercegovini uz mlađu odabranicu.

Na posljednjoj konferenciji za medije održanoj u Mostaru, Zdravko Mamić urlao je na rubu suza dok se vodila rasprava o situaciji u zagrebačkom Dinamu.

Mamić je isprozivao trenera i sportskog direktora najtrofejnijeg hrvatskog kluba Antu Čačića ističući da nije dostojan tih uloga budući da je osoba u osmoj deceniji života te da nema potrebnu energiju i želju za radom.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Uvijek smireni i staloženi Čačić nije mu ostao dužan te je odgovorio na prozivke.

"Što se tiče moje energije, nisam još u osmoj deceniji, u sedmoj sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu porodicu", rekao je Čačić te nam ovom izjavom stavio ‘bubicu u uho’ i objelodanio ono o čemu se već duže vrijeme šuška po medijima.

Do ovih informacija možda ne bi došlo da se Mamić nije obrušio na sve kolege uključujući i Čačića, a sada je otkriveno šta stoji iza njegovih riječi.

Foto: Instagram /Jelena P.

Već se neko vrijeme šuška kako je Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu ‘srodnu dušu’, te da bi se uskoro trebali vjenčati, a te je navode očito potvrdio i sam Čačić.

Kako mediji saznaju riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Skoro svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život.

Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva sekretarica.

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćerke, Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija.

U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kafama.

Međutim, šuškanja je potaknuo skupocjeni automobil Range Rover kojeg je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Tačan status braka s Marinom nije poznat, odnosno je li on već službeno okončan.

Poznato je da ona još uvijek živi u stanu u Međugorju kojeg je Mamić  kupio nakon što je iz Hrvatske pobjegao u susjednu Bosnu i Hercegovinu. Povukla se iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa Zdravkom zbog afere s duplo mlađom Hercegovkom iako su, po priči mještana, redovno zajedno odlazili na misu.

Zdravko Mamić prelomio: 'Opraštam se od nogometa, do kraja života živjet ću u BiH'

Zdravko Mamić prelomio: 'Opraštam se od nogometa, do kraja života živjet ću u BiH'

Navodna buduća gospođa Mamić je vrlo povučena. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost.

Foto: Instagram/ Jelena P.

Na LinkedIn-u ipak postoji jedna informacija više, a to je njeno poslovno iskustvo.

Foto: Linkedin / Jelena P.

Naime, piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ o firmi bivšeg muža, budući da on u Međugorju ima hotel ‘Ruža’.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije