Ko je navodna ljubavnica Davida Beckhama: Aferu iz 2003. godine prodala medijima

0
Radiosarajevo.ba
Ko je navodna ljubavnica Davida Beckhama: Aferu iz 2003. godine prodala medijima
Foto: Društvene mreže / Victoria i David Beckham

Victoria i David Beckham vjenčali su se sad već davne 1999. godine, a od tada se trude da se u medijima prikažu kao idiličan par. Ipak, da nije sve baš tako savršeno pokazalo se 2004. godine, kad je cijeli svijet brujao o skandalu i Beckhamovoj navodnoj aferi sa ličnom asistenkinjom Rebeccom Loos. "Idiličan" brak Victorije i Davida Beckhama bio je pred pucanjem, a Rebecca je za kratko vrijeme postala tema svih svjetskih medija.

U dokumentarcu Beckham koji se emituje na Netflixu, slavni par je progovorio o aferi koja je uzdrmala njihov brak, a cijela priča je zbog svega ponovo došla u fokus medija. Victoria Beckham je navodno zamalo napustila Davida Beckhama zbog skandala s Rebeccom Loos, a s vremenom je prestalo da se priča o njegovim vanbračnim izletima, iako je postojalo još nekoliko naznaka da je vara.

Zapravo, Rebecca i David, prvi put su uslikani 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. David se u to vrijeme preselio u Madrid, zbog životne prilike koju je dobio sa svojim klubom u kojem je igrao. U novoj sredini menadžeri su mu odmah dodijelili osobu koja je bila zadužena da mu olakša snalaženje i pomagne mu u svakodnevnom životu.

Još jedno veliko priznanje za film Kiss The Future: U New Yorku osvojena Nagrada publike

Još jedno veliko priznanje za film Kiss The Future: U New Yorku osvojena Nagrada publike

Pametna i zgodna, Rebecca Loos, obasipala je Davida pažnjom koja mu je prijeko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomjerale. Nije ni čudo što je Beckhamu malo trebalo da padne na njene čari.

Nakon objavljenih fotografija na kojima su veoma blizu jedno drugog, Beckhamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, mnogo kasnije, saznalo se da su iste večeri David i Rebecca zajedno napustili klub i krenuli put njegovog apartmana u hotelu Santa Mauro. Afera je bila na vrhuncu.

Prema jako dobro upućenom izvoru Beckham je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao cijelu vječnost na ovaj trenutak. U hotelu David je djelovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svjetla u svojoj sobi.

Bijesna Victoria prijetila je Rebecci u želji da sačuva brak

Za njihov odnos saznalo se par dana kasnije, a izrevoltirana Victoria nazvala je Rebeccu i zapretila joj da se drži dalje od njenog supruga. Rebeka uskoro dobila u agenciji novi angažman, ali par se ponovno sreo 22. septembra 2003. u prostorijama Real Madrida na proslavi Ronaldovog rođendana. Iako su na zabavu stigli odvojeno i tokom cijele večeri izbjegavali bilo kakav kontakt, nakon slavlja su se zajedno uputili do Beckhamovog hotela.

Victoria Beckham
Foto: Instagram: Victoria Beckham

Konačni raskid sa Rebeccom najavio je David tako što je napustio njenu agenciju SFX i pridružio se PR agenciji koju je angažovala Victoria. Ali i nakon toga nastavili su da razmjenju SMS poruke eksplicitnog sadržaja.

Victoria i David su prebrodili skandal, a Rebecca je iskoristila svojih pet minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i učestvovala u rijalitjima "Farma" i Celebrity Love Island". Ipak, Rebecca nije željela da jedino ona bude kriva za sve, pa je riješila da javnosti skine "ružičaste naočari" po pitanju Beckhamovih, i prodala medijima cijelu priču o prevari.

David se oštro ogradio od cijele priče

"Posljednjih nekoliko mjeseci morao sam da čitam smiješne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primjer. Istina je samo da sam sretno oženjen i imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice", izjavio je Beckham tada za medije.

Rebecca je danas u sretnom braku i ima dva sina. Trenutno živi u Norveškoj gde radi kao instruktor joge. Planira dodatno školovanje kako bi postala medicinska sestra, jer kako kaže, voli da pomaže ljudima i osjeća se korisno.

U razgovoru za britanski OK! priznala je kako se tokom pojedinih nastupa u rijalitijima osjećala kao da su je iskoristili zbog gledanosti i reputacije, ali uprkos žaljenju zbog svojih postupaka iz prošlosti, ističe kako ništa ne krije od svoje porodice.

"Nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se kući u 6 ujutro. Sad sam u krevetu do 21 sat i ustajem u 6! Bila je to lepa faza u mojim kasnim dvadesetim, čovek se stalno razvija i menja", rekla je Rebeka svojevremeno.

I Beckhamovi danas uživaju u sretnom braku, iako su se godinama često provlačile vijesti o njihovom razvodu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije