Ko je fatalna plavuša zbog koje su raskinuli Shakira i Pique: Ima 20 godina?

2
Radiosarajevo.ba
Ko je fatalna plavuša zbog koje su raskinuli Shakira i Pique: Ima 20 godina?

Svjetski tabloidi bruje o navodnom prekidu veze Shakire i Gerarda Piquea, a čini se da se nogometaš Barcelone već odselio iz zajedničkog stana.

Prema traču koji kruži od jučer, pjevačica je Piquea uhvatila u krevetu s drugom ženom, a španski El Periodico već piše o njenom identitetu.

Iako još nisu javno objavili njeno ime, novinari El Periodica tvrde da znaju sve o njoj. Riječ je o plavokosoj hostesi koja radi u jednom baru u Barceloni staroj tek 20 godina. Ona i Pique se viđaju već neko vrijeme, a doznalo se i da je studentica na lokalnom fakultetu.

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

Iako brojni mediji pišu o razvodu slavnog para, to i nije potpuno tačno jer Shakira i Pique nikad nisu službeno vjenčani, piše Jutarnji list.

Upoznali su se dok je kolumbijska pop zvijezda snimala spot za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010. godine održanome u Južnoj Africi (riječ je o pjesmi "Waka Waka"), a iako žive zajedno u Barceloni i imaju djecu pred oltar nikad nisu stali.

Uz to već dulje se priča o ozbiljnim tenzijama u njihovom odnosu. Roditelji djece koja pohađaju školu s njihovom već su izjavljivali da ih dugo nisu vidjeli da zajedno dolaze po djecu, a navodno je Shakira u maju otišla na odmor na Ibizu, ali Pique se njoj i sinovima nije pridružio.

Barcelonin branič u ovom trenutku nije u Španiji već u Andori gdje se bavi nogometnim klubom FC Andora čiji je vlasnik. Španski mediji sad spekuliraju da će par uskoro izaći u javnost sa zajedničkom izjavom, ali niko ne zna hoće li sve poreći ili potvrditi da su se razišli.

Imaju dvoje djece, a ona je deset godina starija od njega.

Prvi korak u vezi učinio je Pique koji joj je poslao SMS u kojem ju je pitao kako joj je u Južnoj Africi gdje je ona snimala spot. Kako je i sam tamo trebao otputovati na prvenstvo, ispričao je, učinilo mu se zgodnim tako započeti razgovor.

"Kasnije sam joj napisao da moramo doći do finala svjetskog prvenstva kako bih je ponovno vidio jer sam znao da će nastupiti na zatvaranju", ispričao je Pique u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije