Ko je bivši momak Georgine Rodriguez: Fatalni 'divljak' bio je njena velika ljubav prije Ronalda

1
Radiosarajevo.ba
Ko je bivši momak Georgine Rodriguez: Fatalni 'divljak' bio je njena velika ljubav prije Ronalda
Foto: Instagram / Javi i Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez najpoznatija je u javnosti kao partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, s kojim je u vezi od 2016., a posljednjih se mjeseci šuškalo da je njihova veza u krizi.

Poznati par je prošle godine u aprilu dočekao kćerku kojoj su dali ime Bella Esmeralda, ali i doživio težak udarac kad je brat blizanac djevojčice preminuo tokom porođaja. Cristiano i Georgina otprije imaju kćer Alanu (4), a on je pomoću surogat majki dobio i sina Cristiana Juniora (11) te blizance Matea i Evu (4).

Kako je manekenka otkrila u svom showu 'Ja sam Georgina', nogometaša je upoznala u dizajnerskoj trgovini Gucci u Madridu gdje je radila. Nekoliko mjeseci kasnije ju je pozvao na večeru i ostalo je historija.

Tragedija u Turskoj, mladi fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći

Tragedija u Turskoj, mladi fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći

Dok je dobro poznato da je Rodriguez prije Ronalda živjela mnogo skromnije, puno manje se zna o njezinom ljubavnom životu. Ipak, strani mediji su svojedobno otkrili koga je ljubila prije nogometaša.

Riječ je o 28-godišnjem avanturistu i fotografu nadimka 'divlji Javi' koji je bio njezina velika srednjoškolska ljubav, a privukao je pažnju sudjelovanjem u španjolskom reality showu 'The Island of Temptations'. Njihova veza je završila 2011. i nikada nisu javno govorili što je presudilo njihovoj ljubavi.

Strani mediji su pisali da su prekinuli jer se Georgina željela baviti manekenstvom pa je otišla je iz španjolskog grada Jaca u Madrid.

Argentinska ljepotica je pet godina nakon okončanja veze s Javijem upoznala Ronalda koji je na prvi izlazak odveo u Disneyland. Njihove fotografije preplavile su svijet u sekundi, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije