Kim Kardashian zaradila lavinu negativnih komentara na račun svog izgleda

Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian zaradila lavinu negativnih komentara na račun svog izgleda
Foto: Instagram / Kim Kardashian
Reality zvijezda oko koje nastane pomama zbog gotovo svake objave na društvenim mrežama, Kim Kardashian, i ovog je puta izazvala lavinu komentara.

Iako je možda očekivala pozitivnije reakcije na fotografiju iz 1997. s prijateljicom iz djetinjstva, Kim je dobila brojne negativne komentare na račun svog izgleda. Na fotografiji iz mladosti odjevena je u zelenu dekoltiranu haljinu uz koju je napisala komentar:

"Imam 17 godina na ovoj fotografiji s prijateljicom Sarah Howard. Iako se ne vidi dobro, imam zeleno sjenilo za oči koje se slaže s mojom haljinom i kopčicama za kosu koje sam sama napravila. Sarah je bila ta koja me navukla na sjenila u boji i uvijek bi mi nosila uzorke iz tatine firme", napisala je. 

Starleta se možda samo željela sjetiti lijepih uspomena iz nešto mlađih dana, ali njeni pratitelji je nisu štedjeli.

"Vidimo da si se fotošopirala glupačo", "Pogledaj svoj nos, vidi se da si ga sredila", "Nisam znao da je moguće, ali ružnija si prije nego sad", samo su neki od komentara na koje Kardashian West nije reagirala. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije