Kim Kardashian šokirala milione fanova: Ovako izgleda bez sve te silne šminke

Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian šokirala milione fanova: Ovako izgleda bez sve te silne šminke
Foto: Twitter / Kim Kardashian

Svoju slavu stekla je zahvaljujući vlastitom reality showu, a njena popularnost danas je dostigla neslućene razmjere.

Apsolutno sve što Kim Kardashian West koristi u samo nekoliko sati postane hit, a ovoga je puta društvene mreže iskoristila kako bi otkrila i kako doista izgleda kada se svjetla reflektora ugase.

Da bi uvijek izgledala besprijekorno dotjerano i uređeno, Kim Kardashian West pored sebe ima čitavu vojsku ljudi koji rade za nju i brinu o njenom imidžu u javnosti.

Zapravo su rijetki oni koji su je imali prilike vidjeti bez gomile šminke na licu, ali i tijelo, bez svih popratnih odjevnih komada koji joj pomažu da se utegne i dodatno naglasi obline, no, s vremena na vrijeme, sama Kim Kardashian svojim obožavateljima da uvid u pravo stanje stvari.

O tome da se godinama bori sa psorijazom, koja joj zadaje poprilične probleme, ne krije.

Dapače, već je nekoliko puta pokazala kako izgleda kada je psorijaza na njezinom tijelu "u punoj snazi".

Iako, kako je rekla, u posljednje vrijeme sve drži pod kontrolom, te se čini da joj se koža očistila, neki problemi ipak su ostali.

38-godišnjakinja je tako na svojim profilima na društvenim mrežama pokazala kako izgledaju njezine noge prije negoli na njih nanese boju iz svoje nove KKW Beauty kolekcije.

Na slici je jasno vidljivo da na njezinim nogama postoje dijelovi na kojima pigmentacija kao da je nestala, stoga je Kim upitala svoje pratitelje imaju li slične probleme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije