Kim Kardashian danas 36. rođendan, ali neće ga slaviti

Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian danas 36. rođendan, ali neće ga slaviti
Kim Kardashian, poznata američka zvijezda, danas puni 36 godina, ali čini se da su nedavne promjene u njenom životu itekako utjecale na nju, te zbog toga ona neće imati rođendansku proslavu.

Iako je ranije "iskakala iz paštete" i trudila se da bude što više u medijima, nakon pljačke u Parizu, u kojoj  su joj pljačkaši ukrali nakit vrijedan nekoliko desetina miliona maraka, Kim se povukla i nije pretjerano aktivna ni na društvenim mrežama, ali ni u medijima.

Kako javlja britanski Mirror, ona je prošlog vikenda otkazala i svoju rođendansku proslavu u Hakkasan noćnom klubu u Las Vegasu, a najavljeno je i da će ovaj dan provesti mirno, bez velike pompe oko svega.

"Ona najviše želi biti sa svojom djecom, bez pažnje javnosti. Cijela porodica je podržava i trenutno joj treba odmor", kazali su izvori bliski Kim, koji su naveli da je zvijezda nakon pljačke postala tjeskobna i da se umnogome promijenila u odnosu na pređašnje ponašanje.

U međuvremenu, francuski mediji su objavili snimke nadzornih kamera u blizini hotela u kojem je Kim opljačkana, a kako se navodi na tim snimcima su prikazani muškarci na biciklima za koje se pretpostavlja da su učestvovali u velikoj pljački. Istraga je i dalje u toku i ostaje da se utvrdi ko je ustvari pljačkom promijenio Kim Kardashian.

Inače, pod imenom Kimberly Noel Kardashian, ova zvijezda je rođena 21. oktobra 1980. godine u Los Angelesu, u Kaliforniji, a svoju karijeru je izgradila na kontroverznim reality show emisijama i svojim ispadima u javnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije