Khloe Kardashian razbjesnila fanove zbog fotografije s bebom

Radiosarajevo.ba
Khloe Kardashian razbjesnila fanove zbog fotografije s bebom
OK Magazin / Khloe Kardashian

Khloe Kardashian, reality zvijezda je postala majka prije tri mjeseca, a već se nekoliko puta susrela s posramljivanjem.

Naime, 34-godišnja Khloe ovoga je puta izazvala svoje pratitelje objavom fotografije malene True iz maja, kada je djevojčica imala mjesec dana. Na prvi pogled nevina fotka prikazuje dojenče kako spava u maminim rukama, no mnoge je razbjesnilo što Khloe bebi ne drži vrat.

 

About 2 months ago...

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

“Je li ti iko rekao da bebina glava treba potporu?” upitala ju je Sofie.

“Oh moj Bože, primi bebinu glavu”, napisao je drugi.

Iako su se neki složili da se beba odmara i da tada nema potporu, bijesni fanovi nisu prestali ostavljati komentare: “Tvoja beba je divna. I ne pokušavam te posramiti ili biti zločesta, ali stvarno bi joj trebala držati glavu.”

“Pogledaj bebin vrat. Neki ljudi imaju djecu samo kako bi ih fotografirali ili koristili kao modni dodatak”, napisala je jedna žena.

Onda su fanovi primijetili i Khloeine nokte i pronašli još jednu temu za raspravu:

“Slatko! Ali ti nokti me plaše kad ih vidim uz bebu. Nakon što sam rodila sina, odrezala sam nokte i od tada su kratki”, poručila joj je jedna mama, dok je druga upitala: “Ne bojiš se da ćeš povrijediti bebu tako dugim noktima?”

Nema šanse da se sama brineš o djetetu, mijenjaš pelene i ostalo s tako dugim noktima koji glupo izgledaju”, bio je još jedan komentar, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije