Kendall Jenner previše pokazala u prozirnoj haljini

Radiosarajevo.ba
Kendall Jenner previše pokazala u prozirnoj haljini
Foto: Guliver Image/Wenn / Kendall Jenner
Kendall Jenner došla je jučer na Longchampovu zabavu u palaču Opera Garnier u Parizu u crnoj prozirnoj haljini s motivima jahačice na konju.

Iako nije planirala pokazivati previše, to se dogodilo. Neprozirni dio haljine malo se previše pomaknuo i otkrio njene grudi.

Kendall je ove sezone odlučila ne nositi revije, a način na koji je to objavila iziritirao je brojne manekenke, a hvali je i Victoria Beckham. 

Kendall Jenner - undefined

Foto: Guliver Image/Wenn: Kendall Jenner

"Od početka smo bili jako izbirljivi u vezi poslova koje ću prihvatiti. Nikad nisam bila jedna od onih cura koje će odraditi po 30 revija u sezoni ili što god već jebeno rade. Imala sam milijun poslova, ne samo revije. Ta me kombinacija jako umorila i morala sam malo stati jer sam bila na rubu živčanog sloma", rekla je Kendall. 

"Stvarno? Biti lijen i biti izbirljiv nije ista stvar. Mi teško radimo i dajemo od sebe sto posto, a to se za tebe ne može reći. Nakon svega se usuđuješ tako nešto govoriti?!" uzvratila je ljutita Feretta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije