Kćerka razvratnog milijardera: Živim s ocem, njegovom ženom i ljubavnicama

2
Radiosarajevo.ba
Kćerka razvratnog milijardera: Živim s ocem, njegovom ženom i ljubavnicama
Foto: Instagram/Travers Beynon / Travers Beynon

Lucciana Benyon, 19-godišnja kćerka bogatog nasljednika industrije duhana Traversa Beynona, poznatog kao Candyman, koji je zbog svog načina života prozvan 'australskim Hughom Hefnerom', progovorila je o svom životu u luksuznoj vili "Candy shop" u kojoj živi sa svojim dvjema sestrama, bratom, ocem, njegovom ženom Taeshom - i njegovim ljubavnicama.

Ljepotica koja gradi karijeru modela sebe opisuje kao djevojku otvorenog uma pa joj život s 'tatinim brojnim ženama' ne pada teško.

Mlada Lucciana je uprkos velikom bogatstvu svoga oca s 15 godina pronašla prvi posao u McDonaldsu, a očeva poliamorija nije nešto što bi i sama željela probati.

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

"Mislim da je takav način života imao najveći utjecaj na moj život, uz moju mamu i tatu. Sretna sam što su me naučili prihvaćati različitosti i razmišljati izvan okvira. Kada ste odgajani u drugačijoj i neobičnoj okolini, to vam otvara oči za druge stvari. Smatram sebe blagoslovljenom što živim u toj kući i ništa ne bih mijenjala. To je i dalje normalna porodična kuća. Da, tata ima ženu i još nekoliko djevojaka, ali svi smo mi porodica. Jako puno se zabavljamo, ali i radimo puno više jer imamo veliku 'porodicu'. Živjeti s mojim ocem je jako zabavno. On zna kako živjeti i pokazuje svima kako da izvuku ono najbolje od života", rekla je mlada nasljednica u jednom intervjuu za Mirror.

Iako se njenog oca optuživalo da je seksist, ona te optužbe odbacuje.

"On ima nekoliko djevojaka u isto vrijeme i svi žive zajedno. Lično to ne bih mogla, ali ako njemu uspijeva, nemam ništa protiv toga", rekla je ponosna kći.

Ne razumije zašto je javnost toliko zgrožena ponašanjem i bahatošću njezina oca.

"On je okružen lijepim ženama, voli ih razmaziti i čini sve da se one dobro osjećaju. Mislim da je smiješno što ga ljudi optužuju da žene svodi na nivo seksualnih objekata. Što je s milionima žena koje same objavljuju polugole selfije na društvenim mrežama i imaju milione pratitelja? Žene trebaju imati izbor da se izraze", tvrdi Lucciana, a piše portal Jutarnji.hr

Ostatak teksta pročitajte na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije