Kćerka prelijepe plavuše Anne Nicole Smith danas ima 17 godina i njena je kopija

0
Radiosarajevo.ba
Kćerka prelijepe plavuše Anne Nicole Smith danas ima 17 godina i njena je kopija
Foto: Screenshot/Twitter / Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith rodila je kćerku Dannielyn u septembru 2006. godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije fatalna plavuša pronađena je mrtva u hotelskoj sobi. Prema nalazima obdukcije, preminula je jer je uzela mješavinu tableta.

Brigu o djevojčiciji preuzeo je otac, fotograf Larry Birkhead, a otac i kćerka ovih dana tradicionalno su posjetili Kentucky Derby koji se ove godine održava po jubilarni 150. put.

Ponosni otac podijelio je nekoliko fotografija 17-godišnjakinje koju je dobio s pokojnom Playboyevom zečicom Annom Nicole Smith, a svi komentiraju da je ona danas slika i prilika svoje majke.Potom je objavio fotografije sa same utrke na kojima smo plavokosu tinejdžericu vidjeli u elegantnoj crvenoj haljini s kragnom, prenosi Story.

Schmidt Dodiku: Doći ću u Laktaše da popijemo šljivovicu zajedno! Do tad, ja sam visoki predstavnik!

Schmidt Dodiku: Doći ću u Laktaše da popijemo šljivovicu zajedno! Do tad, ja sam visoki predstavnik!

Ovaj događaj je vrlo značajan za njih, budući da je Larry prije više od dva desetljeća ondje upoznao Annu Nicole. Par je u septembru 2006. godine dobio kćer, no isprva se nije znalo ko je otac djevojčice. U dokumentaciji je kao otac naveden Howard K. Stern, dugogodišnji agenta i advokat Anne Nicole Smith.

No, pojavile su se sumnje da bi to mogao biti Annin tjelohranitelj Alexander Denk, zatim Frédéric Prinz von Anhal te fotograf Larry Birkhead. Stern nije sumnjao da je Dannielyn njegova kćerka, no sud na Bahamima inzistirao je na dostavi dokaza. Nakon DNK analize očinstva pokazalo se da je Dannielynin biološki otac Larry Birkhead.

Fotograf je priznao je da je od augusta 2005. do februara 2006. godine bio u povremenoj vezi s Annom. Obožavatelji ga godinama hvale kao uzornog oca, a on ne skriva koliko mu znači dobar odnos s kćerkom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije