Kćerka Mustafe Nadarevića objavila dirljivu fotografiju

0
Radiosarajevo.ba
Kćerka Mustafe Nadarevića objavila dirljivu fotografiju
Foto: Instagram / Nana Nadarević

Prije tačno godinu dana napustio nas je legendarni glumac Mustafa Nadarević.

Mustafa je preminuo u 78. godini života u zagrebačkoj bolnici nakon duge i teške borbe protiv karcinoma pluća.

Na dan tužne godišnjice pratiteljima se na Instagramu javila i Mustafina kćerka Nana Nadarević koja se emotivnom objavom prisjetila preminulog oca.

Ne propustite: Baletni triptih 'Infinitas' na daskama Narodnog pozorišta Sarajevo

Ne propustite: Baletni triptih 'Infinitas' na daskama Narodnog pozorišta Sarajevo

PR menadžerica objavila je zajedničku fotografiju s ocem i u opis stavila emotikon srca, a njena je objava odmah izazvala lavinu komentara brojnih poznatih, među kojima su i Viktorija Rađa, Iva Radić, Amar Bukvić, Nika Turković...

Podsjetimo, pokojni glumac Mustafa Nadarević ženio se tri puta, a iza sebe je ostavio i troje djece – kćeri Nađu i Nanu te sina Ašu.

Kći Nana po zanimanju je PR menadžerica i jako je aktivna na Instagramu, na kojem je prati gotovo 24 hiljade pratitelja.

U jednom od intervjua svojevremeno je Nadarević otkrio kako su njegova djeca dobila imena.

"Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, veoma plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša je nadimak", kazao je svojevremeno glumac koji je iza sebe ostavio brojne televizijske, filmske i pozorišne uloge, piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije