Kćerka Michaela Jacksona izjavila: Moj otac je ubijen

Radiosarajevo.ba
Kćerka Michaela Jacksona izjavila: Moj otac je ubijen
Instagram / Paris Jackson
Paris Jackson, 18-godišnja kćerka pop-legende Michaela Jacksona, koji je preminuo 2009, u svom je prvom intervjuu otkrila kako vjeruje u mračnu teoriju o očevoj smrti.

Ona je, govoreći za Rolling Stone, kazala kako vjeruje da je njen otac - ubijen...

Podsjećamo vas da je autopsija pokazala kako je pop-legenda preminula od prekomjerne doze propofola i benzodiazepina. Ipak, Paris je ubijeđena da je njen otac ubijen: "Apsolutno. To je tako jasno. Svi dokazi upućuju na to."

Paris, koja radi kao manekenka i glumica, dodala je kako joj je Michael često govorio kako je na meti "pojedinih..." i bio je siguran kako će ga jednog dana "oni" ubiti.

"Znam da ovo zvuči kao teorija zavjere i zvuči kao s*anje, ali svi pravi fanovi, svi mi u obitelji to znamo. Sve je namješteno. I jeste bilo s*anje."

Paris je ubijeđena kako će pravda jednog dana pobijediti, i zagonetno je opisala svoju želju za osvetom kao "partiju šaha": "Trenutno igram jednu partiju. I to je sve što o tome mogu reći sada."

Cijeli intervju možete čitati na ovom linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije