Dala Izjavu / Kćerka Ivana o zdravstvenom stanju Miše Kovača

26. 11. 2021. u 14:35:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ivana Kovač, kćerka Miše Kovača, javila se hrvatskim novinarima i progovorila o stanju svog oca koji od preksinoć leži u splitskoj bolnici.

"On je dobro", kratko je rekla Ivana za Story.hr

Mišo Kovač je preksinoć opet završio u bolnici i trenutno je na Odjelu za pulmologiju. Prije tri dana imao je visoku temperaturu, no tek je preksinoć po njega došla hitna pomoć u Strožanac, gdje trenutno živi sa suprugom Lidijom u jednom unajmljenom stanu.

Ljekari su, prema pisanju Slobodne Dalmacije, sumnjali na početak upale pluća. 80-godišnji Mišo je testiran i na koronavirus, a nalaz je pokazao da su i on i Lidija negativni.

S njim su u sobi još dvojica bolesnika.

Podsjećamo, Mišo je krajem oktobra završio u bolnici, no izašao je nakon nekoliko dana.

"Izašao je iz bolnice, osjeća se dobro. Hvala svima na brizi, najvažnije mi je da je dobro. Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem", rekla je tada njegova kćerka Ivana Kovač.

Jučer je izašla i njegova nova pjesma posvećena Hajduku, a sredinom studenog oduševio je navijače pojavivši se na Poljudu na utakmici Hrvatske i Rusije.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)