Kćerka Ivana o zdravstvenom stanju Miše Kovača

3
Radiosarajevo.ba
Kćerka Ivana o zdravstvenom stanju Miše Kovača
Instagram / Ivana i Mišo Kovač

Ivana Kovač, kćerka Miše Kovača, javila se hrvatskim novinarima i progovorila o stanju svog oca koji od preksinoć leži u splitskoj bolnici.

"On je dobro", kratko je rekla Ivana za Story.hr

Mišo Kovač je preksinoć opet završio u bolnici i trenutno je na Odjelu za pulmologiju. Prije tri dana imao je visoku temperaturu, no tek je preksinoć po njega došla hitna pomoć u Strožanac, gdje trenutno živi sa suprugom Lidijom u jednom unajmljenom stanu.

Majka (19) pokušala prodati dijete kako bi od novca pokrenula vlastiti posao

Majka (19) pokušala prodati dijete kako bi od novca pokrenula vlastiti posao

Ljekari su, prema pisanju Slobodne Dalmacije, sumnjali na početak upale pluća. 80-godišnji Mišo je testiran i na koronavirus, a nalaz je pokazao da su i on i Lidija negativni.

S njim su u sobi još dvojica bolesnika.

Podsjećamo, Mišo je krajem oktobra završio u bolnici, no izašao je nakon nekoliko dana.

"Izašao je iz bolnice, osjeća se dobro. Hvala svima na brizi, najvažnije mi je da je dobro. Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem", rekla je tada njegova kćerka Ivana Kovač.

Jučer je izašla i njegova nova pjesma posvećena Hajduku, a sredinom studenog oduševio je navijače pojavivši se na Poljudu na utakmici Hrvatske i Rusije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije