Kćerka Harisa Džinovića nakon razvoda roditelja otputovala na odmor: 'Auuu, ženo, zapalila Maldive'

1
Radiosarajevo.ba
Kćerka Harisa Džinovića nakon razvoda roditelja otputovala na odmor: 'Auuu, ženo, zapalila Maldive'
Foto: Screenshot/Instagram / Đina Džinović

Vijest o razvodu bosansko-hercegovačkog pjevača Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline nedavno je odjeknula regijom, a njihova djeca starija kći Đina i mlađi sin Kan ostali su živjeti s ocem u luksuznoj vili, prema pisanju domaćih medija.

Haris je u nekoliko navrata isticao kako je svima u njihovoj obitelji ispunjavao želje, te finansirao sve što je bilo potrebno, a također, one da kćeri Đini finansira skupocjena putovanja i njena potrebe.

Kako navode srbijanski mediji, platio joj je i putovanje na egzotične Maldive. Đina je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju s otoka te je pozirala na predivnoj plaži.

Shrvani Thomas Markle progovorio o odnosu sa kćerkom i zetom: 'Kralj i ja ovo ne zaslužujemo'

Shrvani Thomas Markle progovorio o odnosu sa kćerkom i zetom: 'Kralj i ja ovo ne zaslužujemo'

"Nedjelje su stvorene za prisjećanje", napisala je u opisu. U crnom kupaćem kostimu oduševila je mnoge pratitelje koji su joj uputili komplimente. "Najljepša", "Dok je Đina tamo, nikad nije hladno", "Auuu, ženo, zapalila Maldive", "Ti si tako nevjerojatno lijepa", nizali su se komentari.

Također, nedavno je objavila i fotografije iz Crne Gore te pokazala svoju zavidnu vitku liniju u crnoj kombinaciji. Podsjetimo, Đina Džinović, starija kćerka poznatog folk pjevača Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović plijeni veliku pažnju na društvenim mrežama.

Kako su mediji o njima već izvještavali, Đina je prvotno bila u odličnim odnosima s majkom Melinom te ju je navodno posjećivala u njenu novom domu na Novom Beogradu. Kako su srbijanski mediji u nekoliko navrata pisali, navodno su njihovi odnosi zahladnjeli te je majku otpratila s društvenih mreža, a o čemu se također pisalo, piše Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije