Kćerka Angeline Jolie modnim izborom izenadila sve i podsjetila na 2014.

0
Radiosarajevo.ba
Kćerka Angeline Jolie modnim izborom izenadila sve i podsjetila na 2014.
Foto: EPA-EFE / Angelina Jolie sa djecom

Na premijeru svog najnovijeg filma "Eternals", Angelina Jolie je povela najdražu pratnju - svoje petero djece. Na crvenom tepihu svu je pažnju ukrala Zahara, koja je odjenula haljinu u kojoj je Angelina modno briljirala na dodjeli Oscara i to 2014. godine.

Čini se kako je odrastanje uz slavnu mamu i pomno promatranje šta će i kako iskombinirati itekako utjecalo i na modni izričaj najstarije kćeri Angeline Jolie, 16-godišnje Zahare, koja je sinoć, zajedno s braćom i sestrama, Maddoxom (20), Shiloh (15) i blizancima Vivienne i Knoxom (13), zablistala na crvenom tepihu.

Za potpunu sreću i dojam nedostajao je samo Pax, no i bez njega je Angelina Jolie s djecom bila glavna zvijezda na premijeri Marvelovog novog hita "Eternals".

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

"Pregledali smo ormare i reciklirali moje stare stvari", kazala je Jolie koja je s druge strane, nosila novu maslinastozelenu haljinu bez naramenica iz kolekcije Balmain’s Resort 2022. sa odgovarajućim štiklama, narukvicama Tiffany & Co. i zlatnom manžetom preko brade i donje usne, piše VanityFair.

Za ovaj događaj Zahara Jolie-Pitt odlučila se poslužiti maminom odjećom, pa je i zavirila u njezin ormar i od tamo izvukla svjetlucavu haljinu s potpisom Elie Saab Couture. Dobrim poznavateljima Angelininog modnog izričaja nije promaklo kako je riječ o kreaciji koju je slavna glumica nosila 2014. na dodjeli Oscara, kada je još uvijek bila u sretnom braku s Bradom Pittom.

Kao da se tim odabirom Zahara odlučila prisjetiti nekih sretnijih dana, kada je njena porodica bila potpuna i složna i kada ni ona sama nije morala brinuti o tome na čiju će stranu stati - maminu ili tatinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije