Kate Moss i njena kćerka prošetale zajedno modnom pistom

0
Radiosarajevo.ba
Kate Moss i njena kćerka prošetale zajedno modnom pistom
Foto: Daily Mail / Kate Moss i kćerka

Milanska sedmica mode ovaj put je na svojoj pisti ugostila lijepi duo majke i kćeri Moss. Obje su bile manekenke za posebnu modnu kolekciju, a Kate Moss uvjerene je kako bi njena kćerka Lila mogla uspjeti u svijetu mode.

Lila Moss (18) doslovno slijedi majčine stope. Osamnaestogodišnja manekenka je kći slavnog modela Kate Moss (47), a obje su u subotu na Milanskoj sedmici mode prošetale istom modnom postom u sklopu posebnog Fendi x Versace eventa, piše US Weekly.

Milanskom modnom pistom ovaj su put prošetale dvije generacije žena iz porodice Moss, a istodobno je spojila i dva luksuzna modna branda.

Zoran Kesić: 'Samo Vučić, Dačić, Vulin, Brnabić i Dodik Srbima lijepe etiketu genocidnog naroda'

Zoran Kesić: 'Samo Vučić, Dačić, Vulin, Brnabić i Dodik Srbima lijepe etiketu genocidnog naroda'

Lila je nosila bijelo zlatni kupaći kostim ukrašen zlatnim uzorkom karakterističnim za modnu kuću Versace i raskošnu jaknu branda Fendi upotpunjenu bijelom kožnatom torbom i zlatnom ogrlicom.

Njena majka Kate pistom je prošetala u crnoj haljini i ogrtaču s Versaceovim zlatnim uzorkom.

Prvi su put Kim Jones i Donatella Versace, umjetničke voditeljice modne kuće Fendi, odnosno Versace, zajednički kreirale kolekcije za obje modne kompanije, piše Hina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije