Kate Middeton iznenadila sportskim outfitom

Radiosarajevo.ba
Kate Middeton iznenadila sportskim outfitom
Twitter / Kensington Palace
Trudna Kate Middleton nešto više od mjesece dana nije se pojavljivala u javnosti zbog jakih mučnina, ali sada je, čini se, sve to iza nje.

U posljednjem izlasku u javnost lijepa vojvotkinja sve je iznenadila odabirom garderobe.

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se u utorak u britanskom nacionalnom teniskom centru te je učestvovala na otvorenju programa koji potiče djecu na bavljenje sportskim aktivnostima. 

Za svoje je pojavljivanje na ovom sportskom događanju odabrala i primjeren outfit, a pritom i ugodno iznenadila mnoge. Naime iako je Kate Middleton za neka sportska takmičenja na kojima smo ju imali prilike viđati znala biti ležernije odjevena, nikada se javnosti nije pokazala u trenirci. 

Crna šuškava trenerka i bijele Nike patike 35-godišnjakinji pristaju kao saliveni, a iako je u drugom stanju, trbuščić se ispod trenerke ni ne nazire.

Omiljena članica britanske kraljevske porodice u jednom je trenutku uzela reket u ruke i pokazala svoj talent, čime je još više zadivila okupljene. 

Pokazala je pritom i da je, uprkos jakim mučninama s kojima se bori i u trećoj trudnoći, sada jako dobro. Zna se između ostalog da Kate strastveno voli tenis, a budući da joj je kraljica Elizabeta II prošle godine predala ulogu predstavnice udruženja All England Lawn Tennis Club, još više iskazuje ljubav prema bijelom sportu. 

Zato već godinama ne propušta nijedno tenisko takmičenje u svojoj zemlji, a najdraži turnir joj je naravno Wimbledon.

"Oduvijek sam pratila Wimbledon, to je bio dio mog odrastanja. On je izuzetno bitan dio engleskog ljeta i mislim da zaista inspirira mlade, baš kao što je inspirirao mene dok sam bila mlada", rekla je jednom prilikom Kate Middleton.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije