Kardashian iznenadila fanove: "Prestani s plastičnim operacijama, pretjerala si"

Radiosarajevo.ba
Kardashian iznenadila fanove: "Prestani s plastičnim operacijama, pretjerala si"
Foto: Instagram / Khloe Kardashian

Reality zvijezda Khloe Kardashian (35) bila je u shoppingu s kćerkom True. 

Pozirale su u trgovini i objavile fotografiju na društvenim mrežama, a njeni fanovi ponovno su počeli pričati o njenim plastičnim operacijama. Uvjereni su da se Khloe jedva nasmijala jer je pretjerala s botoksom.

Na fotografiji, kako pišu fanovi, Khloe ne liči na staru sebe i izraz lica joj je drukčiji. Jagodice su joj naglašene, nos manji nego prije, te su joj zubi bjelji.

"Prestani s plastičnim operacijama. Pretjerala si", rekli su joj. Ipak, dok jedni tvrde da se ponovno korigirala, neki kažu da je to djelo Photoshopa.

Već prije su se strani mediji raspisali kako je Khloe ponovno išla kod kirurga kako bi joj ‘sredio’ lice. Ipak, Kardashianka to negira. Kaže kako je za sve zaslužna šminka i konturiranje te je priznala da ponekad pretjera s konturiranjem.

"Kad je šminkanje u pitanju, najdraže mi je konturiranje nosa, ali isto tako mi predstavlja najveći stres. Znate i sami da uživo izgledate drugačije nego pred kamerama. I onda mi se zna dogoditi da si uživo izgledam predobro, a onda vidim fotografije na kojima izgledam totalno čudno", objasnila je slavna reality zvijezda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije