Kao "Porodica Kremenko": Kim Kardashian priznala da je kćerku fotošopirala na fotki

Radiosarajevo.ba
Kao "Porodica Kremenko": Kim Kardashian priznala da je kćerku fotošopirala na fotki
Instagram / Porodica Kardashian - West

Halloween ili Noć vještica slavnim osobama je poslužila kao prilika da pokažu svoju kreativnu, ali i humorističnu stranu.

Jedna od njih je sasvim sigurno najpoznatija starleta na svijetu i reality zvijezda, Kim Kardashian, koja je ovim povodom odlučila članove svoje porodice maskirati u likove iz  popularnog crtanog filma The Flintstones (Porodica Kremenko).

Na fotografijama koje je objavila  na Instagramu nalazi se cijela porodica Kim Kardashian u kostimima iz ovog popularnog crtanog filma, s tim da je njen suprug Kanye West bio u kostimu dinosaursa Dine.

Međutim, ono što je oduševilo njene milionske pratitelje jeste priznanje da je jednogodišnju kćerku Chicago naknadno u obradi fotografija dodala jer se bojala svog oca, odnosno dinosaursa Dine.

"Pokušavali smo joj objasniti da se ispod kostima krije njen tata, ali ona to nikako nije mogla shvatiti. Zato smo naknadno ju uslikali i dodali na porodičnu fotografiju kako bi naš Flintstone san postao java", napisala je Kim Kardashian uz ovu fotografiju.

Podsjećamo, Chicago je prvo dijete Kardashian-West porodice koje je rodila surogat majka u januaru prošle godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije