Kako su Johnny Depp i Elon Musk završili u ljubavnom trokutu

Radiosarajevo.ba
Kako su Johnny Depp i Elon Musk završili u ljubavnom trokutu
Foto: EPA / Johnny Depp očekuje sudski rasplet

Čak 50 miliona dolara teška je tužba za klevetu koju je holivudski srcelomac Johnny Depp pokrenuo protiv bivše supruge Amber Heard. Da ga je ona navodno, tokom njihovog braka, varala s Elonom Muskom već je dobro poznato, no sada je sve dodatno začinila informacija kako glumica i milijarder nisu bili sami u krevetu.

Kako stoji u sudskoj tužbi, 34-godišnja Amber Heard i 48-godišnji Elon Musk, u vrijeme njenog braka s 57-godišnjim Johnnyjem Deppom, svojevremeno su se upustili u seks utroje i to sa slavnom manekenkom Carom Delevingne. Svoje strasti trojac je izmjenjivao u penthouseu u Los Angelesu, koji je u vlasništvu slavnog holivudskog glumca.

Sve to odvijalo se 2016. godine, u vrijeme njihove mučne brakorazvodne parnice, a Johnny Depp već je zatražio putem suda da Elon Musk, ali i glumac James Franco, predaju sve eventualne poruke i mailove koji su vodili s Amber Heard u to doba.

Iako su Amber Heard i vlasnik Tesle navodno godinama održavali ljubavnu vezu, koja je bila prepuna svađi i pomirenja, Elon Musk tvrdi kako je njihova veza započela tek nakon njenog konačnog razlaza s Johnnyjem Deppom. No, isto ne misli i Johnny Depp, koji ima za svjedoke osoblje zgrade Eastern Columbia, gdje su supružnici stanovali, a u kojoj je Musk nekoliko puta posjetio njegovu suprugu, u trenucima kada njega nije bilo kod kuće.

Nakon optužbi da ne samo da je bio ljubavnik Deppove supruge, već da je u aferi učestvovala i treća osoba - supermodel Cara Delevingne, poznata po tome da voli i žene i muškarce, Elon Musk sve je odlučno demantirao, piše Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije