Kako slavi poznati milijarder: Izdanje u kojem ga nismo navikli

0
Radiosarajevo.ba
Kako slavi poznati milijarder: Izdanje u kojem ga nismo navikli
Foto: Instagram / Jeff Bezos slavio u društvu djevojke u prijatelja

Osnivač Amazona Jeff Bezos (57) i njegova djevojka Lauren Sanchez (52) dočekali su Novu godinu na jednoj zabavi koja se odvijala uz bazen u St. Bartsu.

Milijarder i njegova draga prilično su se opustili, a društvo su im pravili njegov mlađi brat Mark, Laurenin sin Nikko i bivša zvijezda NFL-a Tony Gonzalez.

Bezos je svoje snažne mišiće, na kojima neumorno radi u posljednje vrijeme, utegnuo u košulju zanimljiva uzorka, a na glavi je nosio sunčane naočale u obliku srca.

Akcija Black Tie 2: Elmedin Konaković reagirao na informaciju da je 20 osoba pušteno na slobodu

Akcija Black Tie 2: Elmedin Konaković reagirao na informaciju da je 20 osoba pušteno na slobodu

"Tako smo se zabavili sinoć slaveći uz ludu disko zabavu s porodicom, ali nova godina je također odlična prilika za fokusiranje na lični rast, obnovu, ponovno rođenje i posvećivanje pažnje svakom životnom trenutku. Dobrom i lošem, svima. Slavite i rastite", poručio je Bezos na društvenim mrežama, a njegova zaljubljena djevojka poručila mu je sljedeće: "Volim te, dušo. Zbog svih razloga i bez razloga."

Njih dvoje nisu se odvajali jedno od drugog te su bili vrlo bliski, a posljednjih nekoliko dana uživaju u svakom zajedničkom trenutku na odmoru. Tako su do sada bili na planinarenju, sunčali su se na jahti i bavili se brojnim drugim romantičnim aktivnostima.

S prijateljima su unajmili luksuznu jahtu na kojoj može spavati do sedam osoba u glavnom apartmanu, a ima i dvije dvokrevetne kabine te još dvije dodatne kabine. Cijena najma iznosi od 38.000 do 42.000 dolara sedmično, plus troškovi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije