Nisi najljepša ni najmršavija / Kako je Victoria Beckham inspirisala samu sebe

04. 09. 2016. u 12:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Victoria Beckham trenutno definitivno spada među najbogatije i najpoznatije žene svijeta.

Bivša članica grupe Spice Girls, popularna 'Posh', supruga je  fudbalera Davida Beckhama i vlasnik veličanstvenih nekretnina širom svijeta. Ali ni njoj nije uvijek bilo lako. 

Kao 18-godišnja djevojka, Victoria je bila vrlo nesigurna u sebe, smatrala je da je debela i da zbog svog izgleda nikad neće ništa postići. 

Zbog toga je u novom izdanju Voguea napisala emotivno pismo posvetivši ga upravo sebi kao tinejdžerki. 

“Znam da se trenutno boriš. Znam da nisi najljepša, ni najvitkija niti najbolji igrač u Laine Theatre Arts koledžu. Nikad se nisi zapravo uklopila, iako dijeliš uloge sa stvarno divnim djevojkama. Imaš užasne akne. Misliš da te je direktor stavio u posljednjem redu na završnoj predstavi zato što si predebela da bi bila naprijed”, tužno je započela svoje pismo, ali ga je završila i te kako inspirativno. 

“Ali kad te sada pogledam, moram se nasmijati. Upravo je to utjecalo na tebe da ideš iz jedne krajnosti u drugu. Sviđa mi se to što ćeš se na kraju osjećati slobodno da izraziš samu sebe. Postat ćeš ugledna zbog mode, ali ne daj se ugušiti zbog toga”, poručila je samoj sebi Victoria.  


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA