! / Kako je Schwarzenegger čestitao Stalloneu izlazak filma Rambo: Do posljednje krvi

21. 09. 2019. u 17:54:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 30

Ako ste fan Sylvestera Stallonea, vjerovatno znate da je njegov novi film Rambo: Do posljednje krvi u četvrtak 19. septembra imao svoju premijeru, piše CDM.

Posljednjih nedjelja, popularni Sly je na svom Instagram profilu objavljivao različite promotivne klipove vezane za film, a nedavno je podijelio i jednu urnebesnu poruku njegovog prijatelja i velikog rivala među glumcima akcionih filmova, Arnolda Schwarzeneggera.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Naime, bivši guverner Kalifornije se u svojoj video poruci našalio na račun Stallonea. On je svojim pratiocima pokazao uramljen nož koji je Stallone koristio za potrebe snimanja filma Rambo. Nož je imao i njegov potpis.

Schwarzenegger, međutim, nije bio impresioniran veličinom ovog sječiva pa je nekoliko trenutaka kasnije izvadio svoj znatno veći nož, koji je koristio za vrijeme snimanja filma Predator.

Nakon ove šale u kojoj mu je pokazao čiji je nož veći, Arni je Stalloneu poželio uspjeh sa novim filmom.

Sly mu se zahvalio na svom Instagram profilu sa sljedećim riječima: "Hvala ti puno veliki momče! Ti si dobar prijatelj i velika zvijezda, ali moraš znati da će moj nož uvijek biti oštriji od tvog!"

NEMA KOMENTARA