Kako je Angelina Jolie uljepšala dan dvojici mališana

Radiosarajevo.ba
Kako je Angelina Jolie uljepšala dan dvojici mališana
Nedavno, dva brata – Allen i Brandon Alexander, pokušavali su da prodaju ogromnu igračku – medvjedića na ulicama Los Angelesa. Nažalost, satima niko nije stao da iskaže interes za kupovinu, a onda se pojavio neko veoma slavan i veoma darežljiv...

Priča ide ovako: otac je dao dvojici sinova zadatak da zarade svoj prvi novac – tako što će prodati 2.5 metra visokog medvjedića.

Dječaci su stajali satima, dosađujući se i postali su već pomalo očajni, a onda se pored njih zaustavilo bijelo, luksuzno vozilo.

Iz automobila je izašla – Angelina Jolie i njena kćerka Shiloh!

Bez imalo razmišljanja, slavna glumica je odlučila kupiti medvjedića: iako su dječaci prodavali ovu gigantsku igračku za 50 dolara, Angelina Jolie dala je svakom dječaku po toliko.

Angelina se potom družila s dječacima i roditeljima, a oni su joj pomogli da „utovari“ igračku u vozilo.

Velika humanitarka, Angelina Jolie tako je pomogla dvojici dječaka, te nas je podsjetila da činiti dobra djela i donijeti osmijeh djeci na lica zaista, ali zaista nije teško...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije