"Kako izgleda dan žene koja nema djecu": Snimak komičarke napravio 'buru' na društvenim mrežama

0
Radiosarajevo.ba
"Kako izgleda dan žene koja nema djecu": Snimak komičarke napravio 'buru' na društvenim mrežama
Foto: EPA - EFE / Chelsea Handler

Komičarka Chelsea Handler našla se na udaru konzervativaca na Twitteru, nakon što je podijelila satirični video gdje opisuje svoj dan kao žene bez djece. 

Ova komičarka je poznata po tome što često proziva konzervativce i konzervativne ideje generalno. To je bio cilj i ovog videa, gdje Handler priča o tome kako ne ustaje rano, uživa u putovanjima, i druge stvari koje radi znajući da ne mora da se brine o djeci

Međutim, ovaj video je odjeknuo na konzervativnom dijelu Twittera. Mijenjali su se konzervativni komentatori koji su napadali Handler, te joj govorili kako je ustvari nesretna bez djece, i da je to pravo značenje ovog videa koji na TikToku sada ima 2.4 miliona pregleda. 

Ibrahimović o odluci da završi karijeru: "Bilo je teško zbog mog ega..."

Ibrahimović o odluci da završi karijeru: "Bilo je teško zbog mog ega..."

Chelsea Handler je napravila još jedan TikTok, koji sada ima više od 300 hiljada pregleda, gdje je odgovorila svojim kritičarima. Nazvala ih je plačljivcima, te izlistala sve što je uradila u svom životu. 

Već dugo konzervativci, specifično u SAD-u, guraju ideju o tome da život jedne osobe nije ispunjen ako nema djece. Iako se njihova baza glasača slaže s tim, veliki broj mladih ljudi odbija da stvara porodice, a neke poznate osobe ismijavaju njihove poruke i ideje. 

Jedna od tih osoba je i Handler, koja se i prije ovog videa "hvalila" kako neće nikada imati djecu. Čini se kako je ovaj TikTok ipak bio korak previše za neke konzervativnije komentatore, te je tako još jedan "rat kulture", kako se popularno naziva, rodio na društvenim mrežama, piše UNILAD

@chelseahandler

Just another child-free day.

♬ original sound - Chelsea Handler

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije