Kakav luksuz: Jennifer Lopez prodala svoje ogromno imanje u Bel Airu

0
Radiosarajevo.ba
Kakav luksuz: Jennifer Lopez prodala svoje ogromno imanje u Bel Airu
Foto: Facebook / Jennifer Lopez

Prema navodima Wall Street Journala, Jennifer Lopez prodala je svoju vilu u Bel Airu za nešto manje od 34 miliona dolara (62.972.012 maraka).

Imanje se proteže na osam hektara, a površina glavne kuće iznosi 1000 metara kvadratnih. Nekretnina je stavljena na tržište za 42,5 miliona dolara (77.788.956 maraka) gotovo šest mjeseci nakon što je Jennifer proslavila sklapanje braka s Benom Affleckom.

Agencija za nekretnine Carolwood Estate javnosti je dala uvid u dom pjevačice u videu koji je objavljen na YouTubeu.

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

U videu su vidljive brojne pogodnosti koje vila pruža, uključujući šik knjižnicu i dnevnu sobu, privatno kućno kazalište s 30 sjedišta te gostinjsku kuću koja može funkcionisati kao teretana ili studio. Glavna kuća se sastoji od devet spavaćih soba i 13 kupaonica.

Vila se sastoji od dnevnog boravka s elegantnim barom i kaminom te pogledom na prostranu terasu imanja. Također, na posjedu se nalazi još jedna odvojena kuća za goste s velikim terenom na kojem se nalaze amfiteatar koji ima 100 sjedala, kamin, paviljon za zabavu, privatno jezero s pješčanom plažom i vanjski tuš.

Evo koje dvije namirnice Jennifer Lopez (54) nikada ne jede

Evo koje dvije namirnice Jennifer Lopez (54) nikada ne jede

Kuću je Lopez kupila 2016. godine za 28 miliona dolara (51.859.304,00 maraka). Za prodaju nekretnine zadužila je Bretta Lawyera, koji je na glasu kao superagent iz agencije Carolwood Estates. Lopez i Affleck su snimljeni kako traže su svoj budući zajednički dom, a napokon su se odlučili za vilu u Beverly Hillsu koju su platili vrtoglavih 60 milijuna dolara. Njihov novi dom ima 12 spavaćih soba, 24 kupaoonice i 15 kamina.

Kuća se može pohvaliti kinom, vinskom sobom, viski salonom, spa centrom s frizerskim salonom i salonom za nokte te saunom i sobom za masažu.Tu je i zaseban sportski objekt koji uključuje zatvoreni teren za boksački ring i sportski salon.

Ben Affleck i Jennifer Lopez su započeli svoju vezu 2002. godine kada su upoznali na setu filma Gigli, a iste godine su se zaručili pa su zatim odgodili vjenčanja u septembru 2003. Službeno su se razišli 2004. godine.

Ljubavi su dali drugu šansu i vezu obnovili 2021. godine na Jenniferin 52. rođendan. Zaručili su se u aprilu 2022., razmijenili su zavjete mjesec dana kasnije, prvo u Las Vegasu, a onda u Benovoj kući u američkoj saveznoj državi Georgiji, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije