Kad supruga Davida Beckhama dizajnira automobil - kako to završi?

Radiosarajevo.ba
Kad supruga Davida Beckhama dizajnira automobil - kako to završi?
EPA / Victoria Beckham
Victoria Beckham , bivša članica svjetski poznate grupe "Spice Girls" i supruga slavnog nogometaša Davida, odlučila je ostaviti potpis na terenac Land Rover.

"Dizajnirala sam automobil kakav i sama želim voziti i kakav bi, mislim, i David htio voziti. Iako će taj automobil voziti žene, on ima i muževnu stranu. Mislim da je vrlo 'cool'", rekla je Posh Spice, danas priznata modna dizajnerica, pisao je Telegraph.co.uk.

Terenac Land Rover koji je Victoria Beckham dizajnirala bio je za kinesko tržište,  a na tom projektu je radila 18 mjeseci. 

Automobil vrijedan 80 hiljada funti u unutrašnjosti ukrašen je u obliku zlatnih ruža, ali sa retro kožnim sjedištima, a tu je i prtljaga u potpisu slavne dizajnerice.

No, koliko je zadovoljna sama dizajnerica automobilom - ili ne, pokazuje to da je u martu ove godine, kako je pisao Miror.co.uk, Victoria Beckham odlučila da proda automobil. Ne zna se je li našla sretno kupca...

 Zavirite u unutrašnjost automobila OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije